ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Проблем с форума

<< < (86/99) > >>

pach:
Горе празните места на снимката включително и "чеша се" са на липсващите емотикони. Понеже знам "чеша се"
къде беше за това при направата на снимката сложих показалеца на мишката върху него. Надписа подсказващ емотикона
се показва но не и емотикона (между "дявол" и "ммм вкусно"). Даже на горния ми пост ако видиш в цитат
ще видиш че съм дал три "чеша се" но те не се виждат в поста!.

:scratch_ones_head: - тук пред тирето също трябва да има емотикон "чеша се" (: scratch_ones_head : ) но го няма в поста...

:hi:

ПП.Вече един път питах някъде (като офтоп) защо 13 емотикона ги няма...ама никой не го прочете явно....

pavel75:

--- Цитат на: pach link=topic=944.msg89842#msg89842 date=1372339411 ---Горе празните места на снимката включително и "чеша се" са на липсващите емотикони. Понеже знам "чеша се"
къде беше за това при направата на снимката сложих показалеца на мишката върху него. Надписа подсказващ емотикона
се показва но не и емотикона (между "дявол" и "ммм вкусно"). Даже на горния ми пост ако видиш в цитат
ще видиш че съм дал три "чеша се" но те не се виждат в поста!.

:scratch_ones_head: - тук пред тирето също трябва да има емотикон "чеша се" (: scratch_ones_head : ) но го няма в поста...

:hi:

ПП.Вече един път питах някъде (като офтоп) защо 13 емотикона ги няма...ама никой не го прочете явно....

--- Край на цитат ---

Преди тирето има тая иконка за която говориш. Ако не я виждаш сигурно при теб е нещо проблема. С новите иконки, защото са по-големи като размер, малко се разбутаха други иконки, но не са махани

Adrian:
[off] Пачо отива при лекар.
- Докторе, постоянно се чеша.
- Съблечете се.
След прегледа:
- Опитахте ли да се измиете?
- Не помага. След месец пак ме сърби. [/off]  ;D

pach:
Мдааа,    :scratch_ones_head: излиза че проблема е при мен - не ги виждам на моя "телевизор".
Павка на снимката дето съм качил, празните места виждаш ли емотиконите?
...благодаря за бързата реакция!  :hi:

Rizar:
И при мен 3, 4 емотикони не излизат, но не съм им обърнал внимание досега, чак сега се загледах.   ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия