ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Проблем с форума
Adrian:
при мен всичките се виждат - май са 60 , без [още] , не се чеши къдет' не те сърби
pavel75:
На снимката не ги виждам, но в поста ти има чешащият се. Като тръгна да пиша съобщение имам 61 емотикони
Adrian:
Уважаеми , като избера темата "България!" ставам и козирувам с дясна ръка , а с лява се опитвам да сваля дясната...компът ми забива бре !! Какви ги е натворил Пачо (ставам и козирувам пак) не знам -
направете му някаква забележка , ма моля ви !! Аз винаги ставам и козирувам на тази тема , а сега не мога да я отворя ,щото се е разпищолил някой
mitko0888:
--- Цитат на: Adrian link=topic=944.msg90466#msg90466 date=1376313300 ---Уважаеми , като избера темата "България!" ставам и козирувам с дясна ръка , а с лява се опитвам да сваля дясната...компът ми забива бре !! Какви ги е натворил Пачо (ставам и козирувам пак) не знам -
направете му някаква забележка , ма моля ви !! Аз винаги ставам и козирувам на тази тема , а сега не мога да я отворя ,щото се е разпищолил някой
--- Край на цитат ---
Забравил си да стоиш мирен докато козируваш! Текущата последна страница в темата България е само 123 МВ. Пробвай да отвориш тази. Тя е 181 МВ и по-голяма от нея във форума все още не съм виждал. Пробвай и с телефона ...
ПС: Цъкни си я в нов таб. Не пипай и не гледай в нея докато се зареди. След това правиш саве (или Save) ... И си я имаш дори и след като снимките станат на кръстчета... както е в доста от темите.
ПС2: А питаш ли Жоро как я отваря ...
pach:
Какво пак Пламен ви е виновен???
Качил съм 4+1 снимки от известни сайтове.
Ако ви е бавна връзката или проблема си е при вас ?
Що все някой друг вие крив?
Зареждам темата за около 10 секунди и до сега не е имало проблем, нито някои е рИвал по нея!!!!!!!!!
Оправете си комповете....
ПП. А тази пък ми се отваря за около 12 сек!!!!
--- Цитат --- Пробвай да отвориш тази.
--- Край на цитат ---
ПП2. А имали някой все още да се опитва да работи през "флаш"-ка за мобилен интернет?????????? :sarcastic:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия