ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Проблем с форума

<< < (89/99) > >>

Adrian:

Never @!

pach:
Адриане "торфената" екскурзия е доста отдавна качена и до сега
не е имало проблем с нея - даже има и положителни оценки за нея.
И как в деня в който се появих отново тук, взех да ви преча!?!?!?!?!
Сърби ли те някъде (?) кажи си - няма какво да търсиш под вола телето....
До сега най-малко 1000 отваряния има темата след въпросната екскурзия и никога не е имало проблем.
Според мен проблема май е другаде..."ама кажи си бе Бероне"!!!
 ;)

Adrian:

Ako си мислиш ,че ще те оставя наволя да ми се разхождаш по планините и да пълниш форума с кактуси - познал си !!
Ама с тая прическа - не ! За литературните ти дарби има подходящи места :

http://patepis.com/

Има проблем със страницата заради това ,че си я претрупал и не се отваря бързо от таблети , гсм и пр - забиват !!
Ела на себе си да не те изплющя с некой + дето кой знае какво си пушил ! На четвъртъчната да си ми от лево - ясен ли съм ?

Best Ripper:
Страниците се раздуват не от вчера с брилянтната и любима на някои колеги функция "копи-пейст" /наистина е гений тоя, дето я е измислил/, в резултат на което всеки с по-слаб нет буксува. Така че като първа стъпка недоволните да помислят да си сменят доставчика на интернет, както и да се избягва влизането през безжични мрежи. И това важи не само в случая с тази тема.  :hi:

misho_tabakoff:

--- Цитат на: pach link=topic=944.msg90468#msg90468 date=1376315289 ---... ПП2. А имали някой все още да се опитва да работи през "флаш"-ка за мобилен интернет??????????  :sarcastic:

--- Край на цитат ---
Аз, ама не мрънкам. Ползвам 3G и бичи яко.

Вкъщи съм на 94МВ оптика Fiber-to-the-home, и също нямам ядове. Преди това си бях на обикновен меден кабел на 30МВ абонамент, и пак не съм имал проблеми.

Ако някой има проблеми с мобилния интернет - да си увеличи абонамента. :haha: Аз така направих, макар и по други съображения.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия