ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Проблем с форума
mitko0888:
--- Цитат на: pach link=topic=944.msg90468#msg90468 date=1376315289 ---Зареждам темата за около 10 секунди и до сега не е имало проблем, нито някои е рИвал по нея!!!!!!!!!
Оправете си комповете....
--- Край на цитат ---
При мен зарежда за 12 :(
mitko0888:
Страницата, за която писах, е станала над 220 МВ. Авторът си я е обновил през юли т.г. с нови хубави снимчици.
Има ли шанс когато някой си "ъпдейтне" нещо, това да се види в списъка с новите или непрочетени теми? Не когато напише ново мнение, а когато коригира съществуващо.
Rizar:
На мен всичко мигновено ми зареда. :) Няма лошо, че някой е споделил повече линкове и снимки, та нали затова е форума да споделяме нещата свързани с хобито. Това, че на някой му е бавен компютъра никой не му е виновен, че някой друг потребител е споделил връзка със съфорумниците си. Като на някой му е бавен да си оправи компа. ;)
Adrian:
говоря за торфената екскурзия ! Чудех се да козирувам ли , да плача или да рева - даже от Модзилата се вкл crash reporter ?!
mitko0888:
--- Цитат на: Adrian link=topic=944.msg90472#msg90472 date=1376316373 ---говоря за торфената екскурзия ! Чудех се да козирувам ли , да плача или да рева - даже от Модзилата се вкл crash reporter ?!
--- Край на цитат ---
Аам ти с годзила ли се мъчиш ... (каквото и да значи това). Сложи си един IE 10 и си гледай влакчета с кеф!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия