ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Проблем с форума
Adrian:
е няма , батко - ще се мъчиш наравно с нас :prankster:
pavel75:
--- Цитат на: TANO link=topic=944.msg94425#msg94425 date=1396602041 ---Имам въпрос към админите на форума - има ли техническа възможност да се направи така, щото потребител от този форум да може да изключва дадена тема, която започва много да му досажда било то с тематиката си или пък с посоката, към която отива спора в нея. Ей така - или да не му излиза в непрочетените теми, или да не я вижда в съответния раздел на форума, или и двете?
--- Край на цитат ---
С този софтуер на форума няма такава възможност. Мога да направя група, да те сложа член на тази група и групата да не вижда даден раздел, но раздел не само една тема.
Mixy:
Ако е за меренето на лампите - аз спирам. Не тормозете админите. И без туй другата винаги ще е по-дълга от моята. То аз въобще нямам де... :)
Чудя се, дали пък да не зачекнем и кабелите... :haha: Все пак проводници (цели) се ползват и в моделизма, та може да е интересно на повече хора ;)
pach:
Тук поне четем на родния език (които искат да четат), щото и аз бих си заключил една чуждоезична тема ...ама не ставало! :stinker:
emilchaushev:
Ликувай народе и пей псалми за своите админи.
Хиляди благодарности към Павката, който ме оттърва от мъката да виждам раздел Общи приказки извън хобито...
Сбогом танкове, сбогом лампи, сбогом БГ-Мамма.
От вчера форумът придобива за мен наистина по- хубав вид!
Хвала на такЪви админи
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия