ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Проблем с форума

<< < (94/99) > >>

pach:
А тази опция валидна ли е за всеки потребител тук, или трябва да имаш връзка?
Щото искам да разкарам тъй наречения клубен живот от кухите клубове, чуждоезичните теми и темите като "Похвали се".
Да ми останат само макетите, тунинговането на модели и т.н. ...за оказазиона още се колебая.
Та как стават нещата? С прасенце подмишница и бъчвичка в ръка при админите или..?
 ;D

pavel75:

--- Цитат на: pach link=topic=944.msg94582#msg94582 date=1397109723 ---А тази опция валидна ли е за всеки потребител тук, или трябва да имаш връзка?
Щото искам да разкарам тъй наречения клубен живот от кухите клубове, чуждоезичните теми и темите като "Похвали се".
Да ми останат само макетите, тунинговането на модели и т.н. ...за оказазиона още се колебая.
Та как стават нещата? С прасенце подмишница и бъчвичка в ръка при админите или..?
 ;D

--- Край на цитат ---

http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,944.msg94428.html#msg94428

pach:

...то пък цели раздели се заличават...значи нищо не става,
защото полезните неща са разпилени във всеки раздел...
дори и в "Общи приказки" има изненадващи теми и части от тях които
никъде другаде не са писани. Мдааааа, май си иска радилкално решение,
ама това си е клубен форум, така че да му мислят други...
Благодаря Павка!
 :hi:

pavel75:
Технически няма как да е на ниво тема, защото аз сега и да нацъкам правата на всеки за всяка отделна тема, то като се появи нова тема трябва всеки да ми каже за новата тема дали я иска или не. И си представи случая на ден да има по 50 нови теми и 4 хиляди потребителя. За това този дето е писал софтура е решил да бъде на ниво раздел.
Не вярвам да има форум с възможност правата да са на ниво тема.

pach:
Ясно Павка, не че тук имаме по 50 нови теми и 4000 поребители!
Ще продължа да си цъкам "Маркирай като прочетени" и готово - проверен метод, който работи!
 :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия