ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Проблем с форума

<< < (11/99) > >>

pach:
Винаги съм подкрепял модераторите , но за обратното не мога да кажа същото...
...

Vlado:
Пламене, темата изтрих аз, а извиненията получи на лична!
Относно коментарите на br118 напомням, че той осъзна грешката си и публично обеща да не коментира своите политически, расови и т.н. възгледи в сайт за жп моделизъм, с което сметнахме проблемът за приключен. Когато някой постъпва интелигентно, получава и също такова насрещно отношение, каквото показахме ние, защото държим на всеки свой член, независимо от неговите "странични" пристрастия.
Но нека поговорим за теб! Защото смея да твърдя, че с цялостното си поведение именно ти създаваш предпоставки за скандали и напрежение във форума. Постоянно отправяш критики, неуместни коментари, подмятания, обиждаш, злословиш и провокираш. Не си ли ти за бан, питам аз? Защото както lok45111, така и br118 веднага преосмислиха поведението си, но при теб това никога не се случва. Хайде коментирай това? А случайно да си чел някога правилата на форума, където пише, цитирам:
1.4 Да уважава другите потребители на форума. Всякакви обидни думи и преки характеристики/заплахи ще се считат за грубо нарушение, като резултат мнението ще бъде редактирано или отстранено от темата. Потребителските имена на особено напористи с обиди/заплахи участници ще бъдат деактивирани. Нецензурните думи ще бъдат замествани със символа "*" или мненията ще бъдат изтривани.
2.7 Обсъждане на работата на администратори/модератори е забранено. Теми с подобно съдържание ще бъдат отстранявани от форума, а нарушителите ще бъдат наказвани. Предложения по оптимизация работата на форума се правят само на определеното за целта място, раздел "ВАЖНО !!!" -> "Коментари и критики".
Кажи ми коя от тези точки ти спазваш? Кажи ми след като на лична сто пъти ти обясних как се държиш, след като и ти осъзна, че не си прав, промени ли нещо? Кажи ми изобщо на какво прилича твоето поведение? Как с всички останали нямаме проблеми и можем да се разберем, а само с теб не помага нищо? Кажи защо ми пишат на лична поне две дузини форумисти с простичкия въпрос "какво му става на тоя човек"?
А ти знаеш ли, че има отделна тема в модераторския форум  отворена специално за теб и с единствената цел да решим как да ти обясним, че се държиш грубо и неуважително с колегите си форумисти, без да се налага да те наказваме. Както бях писал и друг път ти си отличен специалист в областа си, но цялостното ти поведение не хвърля ли сянка върху това? Не намалява ли стойността на твоите заложби, след като тук повече от половината ти постове са открити заяждания, откровени инсинуации и провокации?
И в тоя смисъл ще те попитам не смяташ ли, че именно ти си длъжникът към този форум, галеното дете, което прави каквото си иска, независимо от всичко и всички?
И официално те предупреждавам, че като модератор в този форум няма повече да търпя подобно поведение и ще пристъпя, дори ако се наложи и еднолично, към налагане на предупредително наказание, с оглед преустановяване на скандалното ти поведение!  >:(

pach:

--- Цитат на: Vlado link=topic=944.msg16458#msg16458 date=1231152561 ---Пламене, темата изтрих аз, а извиненията получи на лична!

--- Край на цитат ---

Извинения се пишат на публично място (в случая примерно в тази тема ) а не на лична , защото публично е премахната моя тема без да имам аз вина , тоест и публично трябва да е извинението.
Инак просто манипулираш хората около себе си (като това е доказано вече!!!) , което правиш в ущърб и на модераторските си задължения - тоест правиш форума за лична употреба.

...

Vlado:
Не смятам повече да разисквам с теб каквото и да е! Пристъпиш ли правилата, ще си понесеш последствията и толкова. Моля, спазвай реда както всички останали и всичко ще е наред!  Уважавай, за да те уважават! Пък бъдещето ще покаже кой е крив и кой прав...

XRISTO:
Е , стига с тая омраза! Нека добрият тон се запази и по-умният отстъпи.(така и двамата може да отстъпите  ;D ;D ;D)
Направо ме карате да се чувствам много виновен, че бях един от оспамителите на въпросната тема.  :-[
Ще се постарая повече да не се случва.  ::)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия