Мите ! Ти си безценен ! Не знам дали хората със страхотни компове и супербърз нет ще те разберат - егото им е много голямо и бързат да се изфукат , преди да разберат за какво ст.д. Техните височайши съвети са
а/ смени си компа
б/ смени си доставчика
в/ увеличи си скоростта
т.е. проблема трябва да им се поднесе бавно , постепенно , с примери - за да стигне до съзнанието им ! - точно така го правиш ти : Со кротце , со благо 
За егото ми си прав, даже изненадващо за мен. За компа обаче си в грешка, ама ти прощавам, няма откъде да имаш информация какъв ми е.
А за снимките - ми който иска да мрънка за размера на снимките, или че темата била тежка, трудно се зареждала... Пак ще кажа с риск отново да влезна в полезрението на Козируващия - подобрете си интернета!
Аз ако трябва да се отдам по цял ден да създавам умалени копия на всяка снимка, няма да ми остава време да си върша другата работа, от която си изкарвам прехраната. Когато на някой бизнесът му е съсредоточен в оказиона, то има време и снимки да преоразмерява. Съгласен съм с Митко, че може снимките да се качат на някой сървър като на посочения от него, но това отново отнема значително време, за да подготвиш линка.
Не коментирам колко пъти се е случвало някой линк да изгърми, да ти изчезнат снимките от публичния сървър, да им се срине базата с данни и т.н.