Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
Изработване на жп трасе
XRISTO:
Значи си го е произвел от отделни стрелки сам.Шапка му свалям, наистина е гениален.А случайно да си попадал на план от макета му?...защото не мога да добия пълна представа за площта, както и за последователността на гарите му, а да си призная честно, не изпитвам никакъв срам да копирам от такъв макет 1:1. :good:
Der Hetzer:
Ето това нещо е използвал за основа, донякъде лесно се разглобява и е измъкнал двете стрелки в единия край, като на тяхно място е сложил английски... но така като гледам според мен все пак е и леко резнал тук там...
ето му плана:
XRISTO:
Благодаря ти.Можеш ли да ми дадеш линк как прави стрелката, знам го, че обича да документира отделните етапи, но голямо ровене и не откривам нищо, относно тази стрелка. :blush2:
Der Hetzer:
Предполага, че я е правил, а дали го е снимал - кой знае...
XRISTO:
А срещал ли си другаде в интернет снимки от неговия макет и дали е документирал отделните етапи от направата му?Аз за отделни реконструкции по макета му имам снимки, той ги е споделил в този сайт, но може пък да има и нещо другаде? :yes:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия