Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control
DCC локомотивен декодер, базиран на PIC12CE519
pach:
--- Цитат на: lubomir link=topic=977.msg13147#msg13147 date=1227020491 ---
Бах маа му, ама тея идиоди верно ли могат последователно да се включват :o? Не знаех че имало и такъв вариант!
Ще трябва да си го запиша у тефтеро!
Пък следващия път като ми дойде някой модел по-така, ще ти го пратя да ми го окабелиш, че то и без това жиците са "малко" вътре.
--- Край на цитат ---
Добре де , ако преди пет години си почвал с твоя декодер , щеше ли да ти е приятно да намериш човек който да ти отговаря на тъпите въпроси , и трети да се включи с ехидна усмивка щото вече е минал по този път и сега продава фабрични?
Въпроса ми е риторичен , щото отговора го знам!!! ;D
Никой не се е родил научен , но някой често го забравят...
::) ::) ::)
--- Цитат на: VaCo link=topic=977 msg13156#msg13156 date=1227023047 ---
Ееех, имало готови платки а аз само преди седмица поръчах 20 броя за декодер 13.
Иначе разработките на MERG са най-сериозни от "нискобюджетните". Имам няколко готови работи, които скоро ще побликувам в отделна трема.
--- Край на цитат ---
Радвам се че и ти мислиш така и очаквам да споделиш опита си тук , въпреки някой подмятания...
;D ;D
widowmaker:
--- Цитат на: lubomir link=topic=977.msg13147#msg13147 date=1227020491 ---Бах маа му, ама тея идиоди верно ли могат последователно да се включват :o? Не знаех че имало и такъв вариант!
Ще трябва да си го запиша у тефтеро!
Пък следващия път като ми дойде някой модел по-така, ще ти го пратя да ми го окабелиш, че то и без това жиците са "малко" вътре.
--- Край на цитат ---
Ти какво, нещо комплекси ли избиваш...?
;D ;D ;D
pach:
;D
Хах , вече съм оборудван с точният чип , и въпросите отпаднаха (при това ги бях сбъркал)... ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия