Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Кой и защо си е "нарекъл" никнейма в този форум?

<< < (4/6) > >>

Maktub:
Мактуб е арабска дума означаваща нещо като "неотменимо предопределение на съдбата"

Coltrane:
Този "ник" -  "Усмивката" ми го измислиха съучениците ми от Френската още през 82- ро лето. За добро или зло много от тях изобщо не се сещат, че се казвам Станислав. Тук просто го преведох на англ. :) 

spas_tf:
Моят е просто съчетание от името и 2 случайни букви , които се появиха в изблик на гняв ,че нямаше свободно името СПАС в базата на www.yahoo.com. Сега като се замисля spas_tf може да значи : spas_t (train) f (fan) !!!  :) ???

XRISTO:

--- Цитат на: spas_tf link=topic=980.msg13000#msg13000 date=1226741460 --- Сега като се замисля spas_tf може да значи : spas_t (train) f (fan) !!!  :) ???

--- Край на цитат ---

Определено съдбата има пръст тук.  ;D ;D ;D
Случайни работи няма.

martzaro:
Моят ник си е известен из форумите за модели всякакви. Прякора дойде от един надпис със стилизиран ръкописен шрифт на мойта бивша "Вероника"-така се казваше моята кола подвижен психодиспансер с характер а и колегите ми викат Мартзаро Баракудата та за тва ма е дълго за писане. ;D ;D ;D ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия