Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Кой и защо си е "нарекъл" никнейма в този форум?

<< < (3/6) > >>

Жоро:
Адрии, Адри. Ах ти нов Щирлиц такъв.! Опять догодался!

staff123:
Още като бях доста малък баща ми ми показваше разни латински букви. Имам някакъв спомен, че написа staf, което май идваше от Станислав (почти съм сигурен). Преди няколко години имах идея да рисувам graffitti и ми трябваше някакво име за подпис и така се сетих за staf, само че му прибавих още едно f, и аз не знам защо. А staff123 стана, понеже на много места из нета, където ми трябва регистрация, прякорът staff е зает и първото, което ми дойде наум бяха цифрите 1, 2 и 3. И те така с моя никнейм.

XRISTO:
Ами моят ми е от баща ми. ;D ;D ;D Той така ме е кръстил.(Косата ми се изправя, като се замисля, че е избирал между Христо и Хари, доста небългарско име и според мен със сегашното ми презиме и фамилия е страхотна пародия)А иначе в другите форуми съм ХРР - Христо Павлов Павлов  ::)

GG1:
Електровозът от снимката, когато бяах в U.S.A. го видях и все едно да Ви кажа видях динозавър :), много ме грабна.
Около час зяпах, всичките ми приатели там, ми казаха, че не съм сам, ами много ясно, казах аз, вижте какъв красавец е, как да си сам  ;D

Сaprycorn:
Caprycorn е името на рок група, която основах през 2001 година. По късно това име носиха няколко формации, с които работех в чужбина. Затова и в почти всички регистрации в интернет сам с това име.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия