Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Кой и защо си е "нарекъл" никнейма в този форум?

<< < (2/6) > >>

Vlado:
Абе, Жоро, все съм искал да те питам, откъде си измислил този ник?  ;D

Gervasii:
а моя ник има дълъг етимологичен и исторически произход това е името на брата моя прадядо сливненския митрополит Гервасий деен участник в съединението 1885 година и други подобни и стар хобист (събирач като повечето от нас) от 19 век разбира се  ;) само че на пощенски марки.

Adrian:

--- Цитат на: Жоро link=topic=980.msg12935#msg12935 date=1226662875 ---Чудно, от къде ли е дошъл моят?

--- Край на цитат ---

Железопътен
Образ и
Рядък
Оригинал...  ???

TheJackal:
Моя ник - прякор идва от филма който всички знаем "Денят на чакала". С този ник съм на всякаде из DC++ - HUB системата известен като TheJackal. ;D

mill:
Аз се срещам из нета с muncho  или mill/ от фамилията ми-Милинич-mill/.A muncho  е още от самото начало когато изучавах що е тва комп и интернет.Работих в една интернет зала,на барчето и при всеки удобен момент търчах при админите,да гледам ко праят :o ,как тракат по тая клавиатура ::).Един ден някой щеше да записва диск и се провикна "Мунчоооо,ела да гледаш как става",при което залата изпопада от смях ...Сигурно бяха чули "как ми става" ;D ;D И така...
Интересно ,че този прякор познатите ми го използват само когато говорим за комп. или нета ??? ::) ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия