Я, имало сред нас и колеги акваристи, което ми напомня, че съм вече от два месеца във форума а не съм се представил.
Казвам се Станислав Дочев на 41 г от София. Женен с две деца, дъщеря на 13 и син на 6. Завършил съм испанска филология в СУ и пост фактум МИО. Занимавам се с частен бизнес. Неуспял музикант, заклет меломан, фен на джаза и AC DC.
Що се отнася да Хобито, рискувам да повторя някоя от вече публикуваните от колегите истории. С едно изречение: аз съм Стар хобист! Само където Железопътномоделистките ми Страсти бяха изпаднали в нещо като зимен сън през последните 10 г. (след изчезването на магазина на Джони), и мисля, че точно тук е момента да благодаря на двама души, с които се познаваме от много години, Дорян и Адри, които ми казаха за форума и ми върнаха удоволствието от влаковете. Иначе и при мен като при много от вас нещата са в кутии, някой по витрини и чакат деня на: "дигиталния макет с диорамите"
Радвам се че във форума има хора, които се занимават с акваристика, (другото ми хоби) надявам се на някоя от редовните ни срещи в края на месеца да се запознаем персонално.