Добър ден на всички от форума. Искам да започна с това, че съм на 16 години и този жп моделизъм ми се е заселил така в главата, че наистина мисля да се занимавам сериозно с него. От може би една година съм в автомоделизма, реалистични оффроудъри. Ето това имам предвид с думите ми:
http://www.youtube.com/watch?v=aqcl8shKHlkИ така......искам да кажа, че обичам всички умалени коли, влакове, и т.н. Това ми е страстта. Вчера закупих един перон и го сглобих. Искам да продалжа, но нямам нито опит, нито знам с какво да започна. Имам място за макет в гаража ни. Той така или иначе си седи празен!
Перонът е от Auhagen и е в H0 мащаб. Ииии така.....какво друго да ви кажа. Уча в езикова гимназия немски език и сам в клас за напреднали.
Това, което искам от вас, е да ми препоръчате как да започна. Мисля тази седмица да закупя и една гара. Изгледах няколко филма на Бернхард Щайн и си казах, че този човек твори чудеса.......той е гений. Сега ми кажете с какво да започна. Аз си мислех с някой старт-сет. На Пико може би?!@
Така стига толкова съм говорил........я давайте съветите....!!!
Знам, че едно такова хоби изисква както пари, така и тарпение и дисциплина.......както прочетох от макета на Ясен.