И аз съм "за" продължаване на излъчванията, въпреки техническите трудности, гафове и фалове. Въпреки че съм бил на срещи, но не на всички - някои съм ги гледал он-лайн, други не.
За да не насича, че необходимо да се вдигне скоростта на канала, ама това зависи от Емчо и неговите юнаци-доставчици на безжичната връзка. Ако може да се прекара чист LAN, нещата ще се подобрят значително. Тогава ще могат да заработят и повече камери.
Разположението на камерите засега ми се струва голям проблем. Не само че не се вижда добре движението и голяма част от трасето, но и
винаги се намира неосъзнат или неориентиран колега, който да застане
пред камерата, без изобщо да се съобрази. И вместо влакове се гледа нечий гръб или физиономия...
Така че умолявам присъстващите по срещите да не забравят, че са "артисти" и да внимават за камерите...
Другият вариант, когато камерата е една и във връзка с предишното, е тя да се постави по-нависоко на стойка на стената.. някъде на 2 метра от пода. Така ще се разшири обхвата й и няма да се закрива от хората.
Искам да помоля и всички гледащи да връщат обратна информация още при излъчването, за да се коригират грешки и гафове. Като например: при сегашното положение на камерата някой може да я бутне без да иска и да я размести и тя да предава съвсем ненужни неща или пък да има грешки настройки /ката например веднъж Емо беше сбъркал някакви настройки и образът беше черно-бял/. Все пак повече се познаваме, имаме си телефоните, нищо не пречи едно позвъняване и коригиране на проблемите /стига да могат да се оправят на момента/.