Уважаеми колеги искам да кажа,че имахме огуворка с него но той неми каза всички условия нито къде мога даги прочета.Дойде показами изработен отнего модел разбрахмесе набързо взе парите и замина.Впоследствие се свързах с друг човек когто помолих дами прати 04 само на купе тъйкато е пращал такива подарък надруги колеги.Човекът беше доста любезен и ми каза,че има малко работа ислед това щеми прати подарък 2-ва бр.Впоследствие научих,че това ебил колега на Слав.Помислих си Слав ще направи една машина за мен пък аз щеси сглобя още две понататък.Стечение на времето възникнаха проблеми в семействотоми и бях принуден даоткажа поръчката.Следкоето Слав сеядоса затова,че няма да получи още 500лв. и ме набеди,чесъм здействал задгърба му.Да верное, че каторазбрах кой е неговият колега го помолих данему казва чесъм се свързал с него вече,за да не откаже вече поетия ангажимент.Убеденсъм,че е знаел можеби преди даоткажа поръчката нонищо не каза,защото акобеше получил 5-тте стотака щеше даси трае ушким незнае.Поръчката я отказах поради финансови и здравусловни затруднения,а не защото искам дасглобя евтина машина.На тези който питат,защо съм поръчал модел то Слав ще им кажа,защато бях новопостъпил в сайта и се доверих напълно.Следвреме обаче разбрах от други колеги че работи нетолкова добре ноаз непрекратих поръчката въпреки това.Сега се оказва, че този МУШЕННИК с чужди пари ще триумфира е ще остана без талигите и шасито,което съм платил.Въпреки,че каза по-рано дали искам парите или шасито,а аз му предложех да взема шесито понеже е късно и е пристигнало.Въпреки това разбрах,че то струва под 100лв. в японския сайт:http://www.1999.co.jp/search_e.asp?Typ1_c=104&SC=93&Typ=0&sortID=0&scope=1&urikire=1&andor=&scope2=0&ItKey=power+bogie&SPage=1 моля проверете сами шасито е около 50лв.,а доставката е 20-тина лв.Аз незнам накакво основание си присвоява чужди пари или части,катотой недава никакви документи,касов бон или друго скоето до докаже,че взема пари ичовека сие платил.Работи абсолютно начерно,както се казва и утре небихсе очудил ,ако прецака и някой друг.Защо трябва дасе толерират такива хора отвас аз незнам.Мисля че трябва даси получа шасито тъй като съмго платил.Слав на мой гръб сега ще натрупа пари и щеси живее живота.Аако му бях дал повече пари и неги беше върнал,щеше да връща подруг начин,защото 300лв. в тази страна са поне половин заплата данекажа повече.Неискам да излиза,че заплашвам нотова небива дасе случва на никого,нокогато си закъсал здраво всеки лев е ценен,а недайсибоже дае животоспасяващ.Надявамсе с тези мои части да искара пари,който да вложи в нещо смислено,а недаги дава по болници.Желаяму успех и здраве,а ако има малко съвест би било добре давърне поне шасито.Желая навсички здраве,което примен засъжаление отсъства замомента но щесе поравим вкъщи и много успехи.