Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Релсов път на Tillig Elite H0
XRISTO:
Мдам...изпари ми се желанието да съм чак толкова реалистичен с макета си.Най-евтините релси на "Елит" са по 3 и нещо, а стрелките по 40 лева.Че то за по-интересно макетче ще ми трябват 2 бона за релсов мат'рял, баси!Ще си остана на "Сандарт" - там една баузатц стрелка е по 16 кинта,а релсите средно по 1.20 , доста по-поносимо,а и не вярвам да са 3 пъти по-лоши от "Елит" макар и 3 пъти да са по-евтинки. ::)
zazo:
Значи от това, което съм видял досега като ресли Тилиг определено си заслужават всеки лев. Като компромисен вариант обаче аз избрах Пико А глайс. Също много добър вариант, цена/качество са релсите на Пеко (имам няколко прави), само дето не са особено популярни по наще ширина, но по интернет можеш да си поръчаш всичко
Der Hetzer:
Пеко съвпадат ли с Пико? ???
Adrian:
очевидно се различават с една буква ;D
pach:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=1016.msg13669#msg13669 date=1227630259 ---А-а-а-а,не съм изсфирясал, а просто там питах за Роковските, а тук става дума за Тилиг. :P
--- Край на цитат ---
Кодовете определят размерите на профила а не фирмата производител , тоест код 83 си е еднакъв и за Пико , и за Тилиг ,Роко и Пеко... ;)
Стандарт или Елит на Тилиг са добре , както казва Зазо - струват си всеки лев , бил той 1,2 или 6,0 на бройка...
Пико и Пеко също са хубави , но разправят че пластмасата им не е много читава и след време съвсем се удървяла...ама не знам - аз съм с Тилиг ...
;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия