Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Релсов път на Tillig Elite H0
XRISTO:
--- Цитат на: pach link=topic=1016.msg13690#msg13690 date=1227680862 ---
--- Цитат на: XRISTO link=topic=1016.msg13669#msg13669 date=1227630259 ---А-а-а-а,не съм изсфирясал, а просто там питах за Роковските, а тук става дума за Тилиг. :P
--- Край на цитат ---
Кодовете определят размерите на профила а не фирмата производител , тоест код 83 си е еднакъв и за Пико , и за Тилиг ,Роко и Пеко... ;)
--- Край на цитат ---
Да ти кажа честно Pach, и аз имах подобни подозрения, но ти си първият, който обобщава това, нещо не съм ли го прочел някъде - не го приемам само по подозрения за факт.Ето че научих още нещо.Благодаря! :)
pach:
:-[ :-[ :-[
...ами това са очевидни неща за всеки , и когато някой пита , ние от глупост го премълчаваме , по презумция че щом го знаем и всеки го знае...
Това се получи и при цифровото управление - никой не ми обясни елементарни неща , та четох като изоглавен по чуждите сайтове...не че сега много знам , но поне съм си поръчал първото такова... :P
Така навремето учителката ми по математика ни обясняваше някой задачи - "тук ученици извършвате познатите действия (ама само на нея познати ;)) и получавате този резултат "
- пък ние гледахме тъпо и я карахме по три пъти да ни го обяснява , докато обясни и "познатите" действия в подробности.
;D
Adrian:
Ицо, МНОГО по-евтино ще ти излезе , ако работиш с флексита ! Така само стрелките ще ти'товарят' сметката , френде ;)
pach:
Верно , верно - аз самият само такива си купих за сглобяване.
Е има един незначителен проблем - криви ще имаш само ако ги фиксираш , тоест на макета , пък правите се правят прави с мерене и опънат канап :P
Но пък цената е такава , че си струва...
Чакам новогодишните празници (свободно време бол) та да си спретна два три завоя от флекса , временно залепени на картон , че да си потъркалям и аз влаковете на новите релси... ::)
XRISTO:
Опасявам се дали ще се справя, а и не ги знам доколко са реалистични.Но сериозно се замислям за един такъв прът,с който да си правя изравнителни релси.Ако има пък при Жоро в наличностх бих взел един да потренирам само.А дали наистина има при Жоро? ???
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия