ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Относно регистрацията във форума...
mill:
--- Цитат на: Maktub link=topic=1026.msg13846#msg13846 date=1227790529 ---новорегистриращият се да бъде предупреждаван, че ако в еди-какъв си период не е влизал, акаунтът му ще бъде изтрит. Деликатно е, да, но пък сега... вкъщи деликатно си заключваме вратите, макар и да не казваме на никого пряко, че е крадец.
--- Край на цитат ---
Правилно! Даже в много форуми "бомбетата" нямат право да пишат в най-дискутираните теми,докато не направят определен брой постове.Явно така ги преценяват дали само ще спамят или ще използват форума според предназначението.
misho_tabakoff:
Някой може ли да даде конкретен отговор и да се изясни - има ли връзка м/у сигурността и регистрацията?!
Best Ripper:
Направо ви се чудя... Вещици ли търсите, крокодили ли в Перловската река, стадо телета под вола ли... Май си въобразихте, че българският език е един от петте основни в света! Ми естествено, че няма да пишат! Колко от тях знаят български, а? Въпреки че българския и руския език са на кирилица, 95% от западняците изобщо не знаят, че ние пишем на кирилица и почти всички мислят сума ти български сайтове и форуми за руски. Това ми е личният интернет опит, т.е. безсмислено е някой да ми обяснява обратното. Руснаците не пишат вече, защото просто тук никой не може да им отговори смислено на руски на техните питания и постове.. И те не знаят български... Как да пишат западняци тук /или изобщо чужденци/, когато разделът на форума на английски е само за парлама май. Ако някой от вас вземе и се регистрира примерно в китайски тракер или сайт, ще пише ли? Не ви чувам.. Ще пише ли? Ще пише, само ако има актуален английски вариант... И аз имам регистрации къде ли не по сайтове и тракери, ама почти не пиша.. и не виждам за какво особено... Или трябва да се намираме само на писане ли?! Да не би явно някой модератор да гори от желание за лична изява или да трие, мести и подрежда по 100-200 поста на ден?
Best Ripper:
Мишо, никаква връзка няма между сигурност и регистрация.. и нерегистриран, ако рече, може да направи поразии по сайт...
misho_tabakoff:
... и аз така си мислех, но като лаик реших да попитам.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия