ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Относно регистрацията във форума...
XRISTO:
Аз,честно казано, предпочитам да сме обособена група.Я си представете всеки втори - моделист!Баси лудницата!Ще се започне вестници,телевизия...и ще ни се втръсне до гуша като всяко по-популярно нещо на този свят.Предпочитам да сме си както сега.Има с кого да обмениш информация, а и има някаква екзотика ако щете, в нашето хоби. ::)
Апропо, това дето Зазо го предлага не е лошо - нали така е и с пощенскаите кутии,като не ги ползваш известно време и се изтрива регистрацията ти.
Adrian:
мисля ,че няма място за паника - все пак сме си един най-обикновен форум , за кво да ни хакват ?! Нека си зяпат хората , не може човек с такива интереси да е злонамерен!
Но нека наистин поне да се представят , нищо че нямат постинги .
Например аз имам 3 продажби ,благодарение на форума , осъществени с хора с 0 постинги - и на срещите си с тях установих ,че са пичове отвсекъде - ентелегенция! - един ми каза , че не го влече да пише...
EMPEROR:
Ами ок нека тогава е активност, а не брой постове... седят хора с 0 поста и последна активност на: НИКОГА... или 380 дни... не виждам смисъла...
За далавери, какво казахме имате оставени контакти, вижда ги човека и без да се регистрира... и те така :)
Maktub:
Нямам никаква представа дали такива регистрации биха могли да бъдат заплаха, но пък от друга страна - страх лозе пази. Да, може би е кофти да се трият акаунти на хора, които не са писали, защото е напълно възможно просто да са начинаещи и все още да нямат моделистки опит, за да пишат, а същевременно все още да намират отговорите на въпросите си тук. Но ако някой не е влизал определен период от време, може би е добре да се трие, като при всяко регистриране новорегистриращият се да бъде предупреждаван, че ако в еди-какъв си период не е влизал, акаунтът му ще бъде изтрит. Деликатно е, да, но пък сега... вкъщи деликатно си заключваме вратите, макар и да не казваме на никого пряко, че е крадец.
Vlado:
Ми да! Аз, например, влизам в един форум, наречен "Градски транспорт" (http://forum.gtsofia.info), където имам само едно мнение отпреди три месеца, но влизам всеки ден там и следя какво се пише. Ако ме затрият, основателно бих запитал модераторите защо.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия