Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Музей по транспорта гр.Русе
Adrian:
Удобно е и за хоби-с-бирка !! :drinks: където Пацо да бъде разкъсван от любознателни :wacko: моделисти , желаещи автограф от ТТ звездата
Rado:
Нещо похвално за музея - вчера, разхождайки се с децата наоколо видях, че в двора на музея и около него е почистено почти перфектно. Тревните площи са старателно окосени, а по коловозите няма и едно стръкче трева, което рязко контрастира със състоянието на всички останали тревни площи в Русе, където на места тревата е избуяла до човешки ръст.
Между другото, от месец-два улицата към музея е асфалтирана и вече не е нужно да имаш автомобил с висока проходимост, за да стигнеш до там :)
ogiegp:
Сега поразгледах темата и мисля,че може да се помисли за групово посещение вече на всичката тази красота.Явно има приятно раздвижване в града :good:
Признавам си,че от известно време ми се е искало да прескочим до Русе с половинката,но се притеснявах от това което ще намерим на място.Дали пък вече да не съм по-решителен за екскурзията до там :blush2:
gzo:
--- Цитат на: Rado link=topic=1052.msg95990#msg95990 date=1407481232 ---........Между другото, от месец-два улицата към музея е асфалтирана и вече не е нужно да имаш автомобил с висока проходимост, за да стигнеш до там :)
--- Край на цитат ---
To хубаво да асфалтират ама ще иде и паважа, който си е част от времето.
Rado:
Паважът пред сградата на гарата си остана автентичен. Асфалтирана е само улицата спускаща се зад болницата.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия