Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Музей по транспорта гр.Русе

<< < (5/28) > >>

EMPEROR:
Извинявам се за въпроса, ама това музея на тъгата ли е? Щото на мен лично ми се доплаква като ги гледам локомотивите.......

CaLLlo:

Първият локомотив в България 148
Изглежда доста по-добре, явно скоро е ремонтиран.

Разказах на уредничката за нашия форум, дадох й визитка и шарено календарче от Адрияновите и тя много се изкефи, май трябваше да й дам повече.
Общ брой снимки:  50
От тях тук качени: 29
Половината от тях са снимани във формати JPG+RAW(CR2)
Обективи: 11 mm; 36 mm

CaLLlo:

--- Цитат на: EMPEROR link=topic=1581.msg23274#msg23274 date=1239956886 ---Извинявам се за въпроса, ама това музея на тъгата ли е? Щото на мен лично ми се доплаква като ги гледам локомотивите.......

--- Край на цитат ---

Както и да изглежда, положението е такова каквото се вижда. Май трябваше да напиша - Не е за хора със слаби сърца!!!

Като гледам обаче 148 и ми се струва, че има искрица надежда и нещо добро все пак може и да се случи.

pach:
Благодаря за снимките !!!  :clapping:
Ако имаш в подробности за вагоните (и локовете) - давай!!! :good:
Абсолютно съм съгласен със Сашо - Музеят въобще не му е мястото на 10 метра от Дунава!!! :diablo:
Обаче русенци веднага скачат.... :angry:
Пък то се вижда колко го тачат този музий инак  :sarcastic:!!!

Искам да попитам , дали тези цветове на 148 са истинските първоначални , или е поредната приумица???
През годините и по снимки съм го виждал струва ми се и със зелен тендер!!! ::)

fyut:
 :yes: Ако се ремонтират тези локомотиви, и се направи ретро композиция, средствата от чужденци ще валят. Днес сутринта, като водих децата на училище бяха пуснали от ретро трамваите по линията на единицата. Вътре беше пълно с американци и англичани, които максимално се кефеха, снимаха и и си плащаха по 4 евро за да возят на тези трамваи. Не знам защо, компетентните органи в ж. п. направлението в България, не използват възможността да събираме средства за възстановяването на парните и стари дизелови локомотиви. Предлагам съфорумците имащи позиции в ж.п.  средите, да дадат предложението на БДЖ ръководството, а за икономическата ефективност, ние сме насреща.  ;D ;D ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия