Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Музей по транспорта гр.Русе
Сaprycorn:
Възможно ли е да го направим след 10ти януари за да мога и аз да участвам? ;)
br185:
--- Цитат на: zazo link=topic=1052.msg14303#msg14303 date=1228484260 ---Понеже се спомена в една друга тема пък не му е там мястото, а се оказва, че има ентусиасти, би било супер яко да се организираме и да посетим музея в Русе. Трябва да се изясни обаче има ли ремонт там на какъв етап е и съответно да се уточнят дати, които да са удобни за повече хора.
Хрумна ми, че ако се съберем повече хора може дори да отидем дотам с влак, като група в отделен вагон.
Изобщо как се отнасяте към идеята.
--- Край на цитат ---
Идеята за организирано посещение на музея на транспорта в Русе ми допада много и съм твърдо За. Още повече ми допада идеята да се транспортираме до там с влак! Според ме нще е добре да направим такова пътуване през пролетта тъй като тогава ще е по-топло (от собствен опит знам на какви "приятни" зимни условия се радват русенци). А и ще има повече зеленина която да разкрасява снимките. Ето и малко снимков материал от мен по темата:
Снимките са правени на 22.09.2007.
zazo:
Що ли не се изненадвам изобщо колко трагични са нещата и от линк-а дето пусна Владо и от твойте снимки. То това на мяза на музеай, а на гробище.
Сaprycorn:
Леле, колко много са ръждясали и разкапали! То не е музей на транспорта, а на БЕЗХАБЕРИЕТО! Потресен съм от тези снимки!
mill:
--- Цитат на: caprycorn link=topic=1052.msg14335#msg14335 date=1228529293 ---Възможно ли е да го направим след 10ти януари за да мога и аз да участвам? ;)
--- Край на цитат ---
Ама задължително трябва да е след нова година,дано само не завее некой северняк,че ще се върнем като веяни скумрии ,сковани от студ!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия