Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Музей по транспорта гр.Русе
gzo:
Вярно, че инфото е от 2009, но все пак говори за бъдещи намерения:
"Няма да се пипа коловозното развитие /ремонт или демонтаж на коловози/ до Музея на транспорта - от ЛВЗ и гара Русе Запад. В края на 2008 година е подменен трети коловоз в Музея на транспорта."
http://www.ruseinfo.net/news_66227.html
Petko Ivanov:
Има ли някой информация какво става с парните локомотиви, които се съхраняваха в музея? По нечие нареждане преди около две години 17.01, 18.01, 19.62 и 27.08 бяха закарани в депо Русе за някакъв ремонт и оттогава нищо не се чу за тях. Теснопътните 10-76 и 605-76 пък бяха закарани в депо Септември за експонати в някакъв хипотетичен "музей на теснопътните железници" в бившето депо Банско. Такъв музей до ден днешен няма и вероятно скоро няма да има, а машинките гният и ръждясват в депото заедно с другите закарани там "музейни" експонати . Въобще ние сме царе в разрушаването на нещо изградено преди да сме построили неговия заместител.
В почивните дни гледах в youtube клип за пътуването през 1993 г на влак с двуосни и триосни ретро вагони с локомотив 26.26 начело от Белово до Септември и обратно. Аз също бях на това пътуване. Вагоните бяха от музея в Русе и това беше единственото им пътуване в последните 20 години. Вероятно няма да е трудно тези вагони да се ревизират и отново да се пускат за атракционни пътувания. Със сигурност тогава посещаемостта във влаковете ще е многократно по-голяма от тази през това лято. За вагоните също ще е по-добре да се поддържат в изправност и да пътуват, вместо да гният в двора на музея. Това обаче още повече ще го опразни от оригинални експонати и ще го застраши от затваряне.
Rado:
--- Цитат на: gzo link=topic=1052.msg82245#msg82245 date=1349043677 ---Вярно, че инфото е от 2009, но все пак говори за бъдещи намерения:
"Няма да се пипа коловозното развитие /ремонт или демонтаж на коловози/ до Музея на транспорта - от ЛВЗ и гара Русе Запад. В края на 2008 година е подменен трети коловоз в Музея на транспорта."
http://www.ruseinfo.net/news_66227.html
--- Край на цитат ---
През пролетта беше завършена бетонната дига по брега на Дунав в участъка от МБАЛ Русе до "Хлебна мая". По време на строежа бяха заринати с пръст голяма част двата коловоза до музея. Не бях ходил там няколко месеца, но вчера се разхождах с детето там и видях, че всичко е разчистено и коловозите си стоят все още.
За съдбата на парните локомотиви не съм чувал нищо.
pach:
От някъде бях чул, че парните машини са изтеглени от музея, защото тръгнали да потъват коловозите.
Предстоял ремонт в района, а тъкмо и тях щели да ги боядисат (само това) в депото.
Сега се вижда, че ремонта май е бил по-голям (и едва ли на коловозите), но локомотивите къде са...не е ясно май.
Тук (във форума) имаше един потребител от Русе, който явно имаше вътрешна информация (може би от депото)
но съм забравил кой е!? Доколкото си спомням твърдеше, че се познава с някои хора и е помагал за макета на Владо.
Спомням си, че се "увличаше" за макета си (ама дали го направи - не знам) да има дърводобив и циментова промишленост.
Той може би още чете тук, и може би да се обади със сведения...
;D ;D ;D
gzo:
Точно където е сега бетона, навремето имаше рибарски колиби. Малко по нататък (където беше плажа) е имало пристан, но това вероятно е било преди повече от век, защото днес там водата е плитка и не става за акустиране на плавателен съд. От тогава е останал единствено крана, който се вижда на снимката . Интересното е, че е разположен върху висока зидана кула и е изцяло ръчен. Дълги години съм се чудил защо е изтапосан точно там в нищото, но в последствие рабрах, че е обслужвал първата ЖП гара на България и е служил за терминална дейност между Дунава и ЖП-то. Нямам представа какви товари е могло да се вдигат с него, но съдейки по габаритите и ръчната му механика явно не е било нещо особено голямо. Възножно е с него да са разтоварвани въглища за локомотива !? Факт е, че са го оставили дори и при тези мащабни строежи на дигата, което говори, че е част от музея, но за съжаление в района няма никой, който да знае как е и що е.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия