Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Кой към коя железница се е ориентирал и коя епоха?

<< < (4/6) > >>

EMPEROR:
Ако изпадне нещо от 5та епоха свиркай ;)

Adrian:
аз бях малко манджа с грозде - харесвам много 2 ра епоха ! и 3-та ! - след 2 тотални разпродажби изчистих доста неща и сега се концентрирам на 3та и 4та ;  ще имам задължително едно изоставено депо- гробница и един-2 ретро-влака ; кефи ме как изпъкват сред модерните композиции !
Естествено ,че ми се иска да съм по-близо до истината  на родната тракция , но никога не съм си правил сам (преработвал) наши модели - не ми се отдава - представям си само ,че (напр) 130ката е 7ца и т .н.
Имам предимно DR i DB модели , така че там акцентирам.

Почитател съм на парната тяга и дългите товарни влакове . Товарните вагони са ми слабост .

Както и мащабната скорост - не мога да разбера тези , които яко ръчкат и гонят скорост ! - не ме кефи :( 
Васята веднъж ми беше демонстрирал мнооого бавно движение на парна машина - не помня само беше ли си играл да понижава оборотите - май да ?

KRAKOMOBILA:
За скоростта те подкрепям. Найстина е по реалистично да караш със съобразена скорост, да намаляваш по стрелки и тн.

Жоро:

--- Цитат ---Апропо,как да разбера онова нещо с ревизионната дата?Нали съм се спрял на III - IV  епоха...
Трябва да отсея IV-та  от V-та.
--- Край на цитат ---
Ревизионна дата е датата, в която вагонът или локомотивът е минал на последна ревизия. При този процвс се проверява техническата изправност на возилото и при необходимост се отстраняват повредите. За различните возила срокът от една ревизия до следващата е различен.
На снимката е БДЖ вагон 2 класа от Балкан-екпрес с ревизионна дата 24.06 1983г. За край на четвърта епоха се приема 1990г.

XRISTO:
Сега вече съм напълно наясно. EMPEROR,за твое съжаление и мое удобство целият ми скромен парк се оказа III-IV епоха,обаче започвам с поръчките и се надявам скоро да не е толкова скромен. :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия