ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Популяризирайте форума където и когато можете !

<< < (5/6) > >>

emilchaushev:
Пичове ето пък моята стратегия.
На статуса ми в скайпа седи линка на форума. Въвел съм го и във фейсбука, като и честотот ръчкане на сминки с влакчета там и коментарите на всичките ми приятели които се четат и от техните приятели дава нелоша гласност.

Между другото моя колежка предложи да си взема макета и да ходя в дескат аградина където всяка седмица родители обясняват професиите на децата си там.

нека станат модулите па може и из училищата да се тръгне с експозиции...

mitko359:
Аз пък съм сложил на скаипа линк към гостуването на Марио и Жоро в ТВ7

pach:
То ако подкараме модулите си в някой физкултурен салон за три дена - нещо като "Отворени врати извън Клуба" - ще си стане експозиция от всякъде  :scratch_ones_head: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Der Hetzer:
Нито са ми в администрациите, нито в епохите тези вагони, иначе така щях да се развихря, че още от сега съвсем логично и закономерно можеше да обявите конкурса за приключил с предизвестен край, но ще оставя този шанс на другите.

pach:

--- Цитат на: Der Hetzer link=topic=1064.msg57827#msg57827 date=1303120476 ---Нито са ми в администрациите, нито в епохите тези вагони, иначе така щях да се развихря, че още от сега съвсем логично и закономерно можеше да обявите конкурса за приключил с предизвестен край, но ще оставя този шанс на другите.

--- Край на цитат ---

Шегата на страна, но Любо (Поразяващата уста) доста скромно се определи - така е,
 и добре че се отказва, щото трябваше направо да му ги носят още днес на ръка тез вагони!!!
 :hi: :hi: :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия