ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Популяризирайте форума където и когато можете !
pach:
Хах , интересна регистрация се появи във форума!!!
Дали е истински хобист , и ако е наш да търчи деа се представя , че стана интересно...
:dance1:
Morpheus:
Стара е темата, но все пак да попитам. Форума има ли някакво лого? Идеята ми е да се направи едно банерче, което да се сложи в подписите, в другите форуми, които посещаваме.
pach:
Идеята за конкурса във форума е ясна - това е голямо популяризиране,
http://www.railwaypassion.com/?cid=8&NewsId=35
щото гледам и непознати хора са писали вече соментари!!!
Ама може би трябва да съобщите кой е в комисията все пак, или ще е анонимна (и без нотариус). ;)
И един приятелски намек - не подценявайте другите мащаби!!!
(ако случайно спечеля, трябва да видя, кой от Н0бистите ще се заинтересува от тези вагони - да му ги подаря :scratch_ones_head: :yes: ;D)
Успех в начинанието!!!
Подслушан разговор сред форумисти:
- Виииидя ли новият конкурс?
- Оооо, да , вече участвам и в него!!!
- Браво значи...а аз си мисля, че ходиш на тринировки в Локо-Мездра!!!
- Да, да ...- (двойно положително отрицание) - кви тренировки, глей вагоните каква чудесия са!!!
- Айдееее, още коментари в темата ...затварям, че и аз искам да участвам!!!
- Дооообре!!! :im_so_happy:
Рекламен билборд:
Мис "Спални вагони" в един сериал до морето ... от 20,00 часа всеки ден!!
Кървав спорт 3 ---->
К2 -----> Локомотива /12 нокаута/
срещу Дизела /без загуба в световните клетки/
Очаквайте скоро и "Биг Брадър" в моделизма!!!
:pleasantry: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mitko359:
pach Вадиш логика на вселенски гадател от телевизия Скат ,но ми е странно как така с някаква награда ще популяризират форума? За мен тва е нещо като просто да се напишат повече коментари под темите (Тва беше нововъведението в новия сайт-да се пишат коментари) ;D
mitko359:
--- Цитат на: toniemi link=topic=1064.msg14654#msg14654 date=1228926482 ---Забелязвам,че доста деца са се регистрирали във форума.Между последните регистраций има едно на 11 и едно на 12години.Свързаха се с мен по повод вагоните ми,от там разбрах за възраста им.Според мен ,те са най-добрата ни реклама.Разказвайки на съученици и приятели за хобито.Те имат много повече контакти от нас,и по-лесно се палят.
--- Край на цитат ---
Тони прав си но сегашните ми съученици са ужасни! Ако им кажа направо се спукват от смях ,,Събирал съм влакове ХАХА" с две думи за тях съм ,,бебе" ;D Но мен не ми пука защото всеки е различен! Да ама един приятел така ми се смееше а накрая като дойде вкъщи онемя! Като се возих във влака до Банкя в купето имаше едно 5 годишно хлапе с баба си което каза че ще стане машинист и аз реагирах светкавично-написах на билета им линка на форума :lol:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия