ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Популяризирайте форума където и когато можете !
EMPEROR:
Все пак този форум е доооооооооооста по-млад... :)
pach:
И на нашата улица ще изгрее слънце - миналата година по това време (горе долу тогава открих този форум) излизаше след първите десет линка в геглето...
Ще стъпим начело , и там ще си останем ,с малки стъпки но винаги напред!
;D ;D ;D
zazo:
Ранкинг системата на гугъл е бая сложно нещо като броя посещения няма иособено значение. От една страна е необходимо сайта да се оптимизира за търсещите машини каквато е гугъл и другото е популяризирането му чрез други сайтове. Това е съвсем накратко. А иначе аз вече свикнах, че за много неща читавите резултати в гугъл започват на втора страница, така че не е болка за умиране, който търси ще попадне тук не бойте се.
Best Ripper:
Манете тоя Дедо Гугуле... той там има свои закони... Адриане, ти кво ще черпиш за рекламата, а? Или пак: Дайте да дадете! ;) Ааа, ма ха... :P
Мунчо, тя и мойта вика, че съм за преглед, ама нал знаиш къде си я турям? ;D Ама пък на следващото правене ще я включа в окабеляването и свръзването.. щот се води ел.техник 2-ри разряд, че ако не и трети /майтап, Уили, майтап/... Не че ще й затворя устата, ама да си поиграе с играчките на големите... ;)
Adrian:
Пичове алтави ... поради що аз ви говоря едно , вие - за друго ?
Така е с цялата ви постановка...всеки си плямпа за тва , дет' си го вълнува.
Говоря за елементарно популяризиране ! - например :
-на края на мейл, слагайте линк към тъдява, ако прецените ,че отсреща има афинитет.
Аз често пускам обяви за продаване на модели и винаги каня хората отсреща да посетят форума ни . При сделки в Бея също слагам линк . С чисто сърце мога да кажа ,че съм провокирал 10-15 регистрации тук.
-покрай музиката при среща с фенове или интервюта винаги вмъквам нещо за хобито , и ако 'отсреща' светнат очички - веднага навивам макарата...
Дори и да вкл.жена ви в контакта това няма да привлече свежи сили, освен ако не го заснемете и излъчите он-лайн,есте ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия