ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Популяризирайте форума където и когато можете !

<< < (3/6) > >>

pach:
Ми аз днес точно това направих бря - значи съвсем правилно съм те схванал !!!
Писах кратко , хвалебствено изявление в книгата за гости на един от най - големите чешки сайт-клубове (впрочем в ТТ :-*), като си позволих в графата за роден сайт (така ми го преведе гуглето  :P)  да посоча този , нашичкият тук!!!
Та модераторите може и да отчетат някъв засилен трафик от и за чехия еевнтуално... :-[
 ;D ;D ;D

Adrian:

--- Цитат на: pach link=topic=1064.msg14637#msg14637 date=1228922579 ---Ми аз днес точно това направих бря - значи съвсем правилно съм те схванал !!!
Писах кратко , хвалебствено изявление в книгата за гости на един от най - големите чешки сайт-клубове (впрочем в ТТ :-*), като си позволих в графата за роден сайт (така ми го преведе гуглето  :P)  да посоча този , нашичкият тук!!!
Та модераторите може и да отчетат някъв засилен трафик от и за чехия еевнтуално... :-[
 ;D ;D ;D

--- Край на цитат ---

именно - на български
анджък - на турски
that's right - на енглийски
ну заяц погоди - на руски
църна маца,бял котак - на сръбски

Cheers на всички , дето са ме разбрали. ;D

pach:
Здравейте! Наздраве!
Това е тагалог , ама май не е език а нещо по друго...
или пък е филипински?

"Hello! Cheers!
Ito ay isang Filipino, ngunit May na ito ay hindi wika ngunit iba ... o ay Filipino?"

Хъм май наистина и с Филипините може да си пишем , през гугъл транслатора !!!  ;)
Ония там освен американски бази и урагани , имат ли си някво хоби , различно от филипинките!?!?!
 ;D ;D ;D

toniemi:
Забелязвам,че доста деца са се регистрирали във форума.Между последните регистраций има едно на 11 и едно на 12години.Свързаха се с мен по повод вагоните ми,от там разбрах за възраста им.Според мен ,те са най-добрата ни реклама.Разказвайки на съученици и приятели за хобито.Те имат много повече контакти от нас,и по-лесно се палят.

pach:
Хей подкокороснико...Ти като си дърт , да не би да си угаснал !?
 ;D ;D ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия