Roco BR 364 - осветлението leduri SMD superflux zeXstar
Придобита повече, отколкото преди година, дръжката локомотив BR 364 на Roco накрая получи подходящо осветление. Ние забавя процеса, поради липса на пространство в областта на призми на светлината ръководство.
Използвах наяве leduri SMD superflux, предоставени от спонсора ZEXSTAR, leduri много практичен.
Осъзнах група осветление SMD състои от две връзки помежду им остана в antiparalel, с конец, получен от медна кабелна мрежа. Rezultata път размерите са включени в оригиналната крушка. Аз засадени по веригата след първоначалното някои промени, направени за нея.
Всъщност аз прекъсне веригата, където диоди са свързани до края на първоначалния захранващия електрически крушки, които се отстраняват и по мястото си аз, засадени от 920 ома inseriati Резистори SMD групи с връзки към всеки пост.
По принцип не се е променила много в съединение, но вместо това имам червени и бели светлини по смисъла на работа.
Единственият проблем е все още нерешен червената светлина в централната лампа. Имате мисъл. Лек ръководства са много тясно и все още не са "брилянтна идея", за да разрешите този дефицит ...