Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
контактна межа ?
Best Ripper:
Напоследък ровя из сайтове и търся идеи за това и онова по моя евентуален макет... Та тъй като нерядко се купува един размер /по дължина/ на контактната мрежа, много често с него се появяват проблеми в завоите, особено на по-острите /най-вече при използване на "гъвкави" релси/.. Та лично аз съм виждал моделисти, при това с доста хубави макети, да огъват в завой теловете на контактната мрежа, т.е. мрежата следва завоя на релсата... Вярно, не е съвсем реално това, но и това е решение все пак... Въпрос на вкус...
jopeto:
Не може да става и дума за реалноцт при жицата.според мащаба, трябва да е тънка колкото косъм. Това е невъзможно защото не може да понесе напрежението от пантографа.
pach:
Контактната мрежа и в завойте се поставя на зиг-заг!Идеята е да гарантира равномерно износване на пантографите (особено моделните ;)) .Може да не е реалистична дебелината на проводниците , но точно за това съществуват спомагателните мащаби.
Трябва много внимателно да подбереш "телта" от която ще правиш контактната мрежа.Трябва да отговаря на три важни условия (които по-принцип са взаимно изключващи се ) като в крайна сметка се допускат компромисни решения по твое усмотрение.Трите условия са :
- твърдост , за да не се огъва контактната мрежа при "търкането" и от пантографите . "меката" част от връзката пантограф - контактна мрежа се осъществява от пружинките на пантографа , като това е напълно достатъчно.
- да може да се споява лесно с поялник и калай.Преди години си бе направо героизъм да си намериш помеднена тел от телбод , но преди да стане на такава в малки телчета...Сега чувам че някой употребяват съответният диаметър от заваръчна тел за телоподаващо...имало недостатък - малко по твърда е при обработка , но при добра сръчност и точен шаблон за първоначално сглобяване на секциите , вършела добра работа.Не съм ползвал , щото както знаеш не съм привърженик на контактната мрежа - според мен мнооого претрупва макета...
- третото условие , което задочно влиза в конфликт с второто е , да има лоша окисляемост с годините , защото в противен случай се получава същият проблем като с релсовият материал.
Може би по - добре е да се ползва готова такава , тъй като фирмите производителки се стараят , след сглобяването на секциите , да правят още едно допълнително покритие от някаква смес м/у никел , калай и още метали , която способства за добро контактуване през годините без окисление.
Знам че в тунелите се слага контактна мрежа с дебелина по-голяма от външната , като представлява нещо като шина от метален конструктор (но не е от желязо) и се сглобява с винчета и гайки , върху доста "яки" опори и стълбове.
В книгата на Ботев има и нещо по въпроса за радиусите , но довечера ще направя справка.Там е казано и къде са местата на "опъващите" стълбове , като те имат само бутафорна функция.
Преди време снимах цялата гара Горна баня и си спомням че освен всичко друго съм снимал и всеки стълб , така че довечера ще прегледам снимките им и ако има някой които да ти вършат работа ще ги кача тук. ;)
;D ;D ;D
jopeto:
От мрежата няма смисъл да се черпи ток. Ще я захраня за проба, но си мисля, че токоснемането ще е прблемно. Плюс това ще си осложня връзките със семафорите. В ТТ има само един производител на мрежа поне в каталога на Conrad. Той не предлага кой знае какво. В един каталог на ТТ имам всички размери на контактна мрежа, които са предлагали и има повече елемнти от тази в Conrad. Като няма от къде да го види човек си става проблемно. В статията на Ю. Ботев има схема на завоя, но от там не става ясно как е направено. Имам и едно немско списание там е по-подробно ама трябва да си отделя полувин ден да го превеждам с програма. Като гледам при заво зиг зага се получава от самосебе си понеже мрежата играе роля на хорда от окръжност.
pach:
Точно е това за хордата , а контактната мрежа ако не я ползваш за ток (???) си губи смисъла , направия от боядисан конец тогава , ще блокираш пантографита на 1 мм от нея и готофо ;D...
Защо да ти се объркат семафорите , всички електровози в ТТ имат превключвател за токоснемане от колоос и пантограф , къв ти е проблема ?
Освен ако не си "рязал" само и изключително за изолиран "стоп" участък , дясната релса (при движение напред тя е "+" -са ) , но то тогава си е пълна каша!!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия