Именно , именно - толерантност , взаимопомощ , доверие , ХОБИ...
Впрочем румънеца е толково подробен (вчера май направи десет страници в оная тема) и може да бъде за пример при нас , как макар и проформа (щото не е технически подробно) се прави ревю на направеното от него , се оказа че търси помощ при гласуване за неговата снимка , която ако стане снимка на месеца , ще му дадат награда от 100 евро , което обещава да вложи в довършване на макета си.При това твърди че е нещо инвалид и тия сто евро ще са му добре дошли за хобито.
Някой ден може и ние да пораснем (като в оная реклама - "...аз като стана голям.."

) и ние да си спретваме някакви конкурси по хобито ни....
Лъче , вчера за пръв път си кликнах на английската версия на сайта , и умрях от смях , щото първото което ми се отвори , бе снимката на "тъмен балкански субект" , (колегата Борисов да не се обижда , ама не се е обръснал

) който си "врътка" макета с червена фуражка...

...та тая секция на сайта май е доста празна всъщност!?!?!

Като пример:
Zazo румънският все пак е франкофонски език , та нещо се прихваща , и в гугъла го има ... а на мен миналата седмица ми се разгони фамилията да "прочета" 80 (осемдесет) архивирани страници от един унгарски форум , на тоя език и гугъла няма преводач , и пак нищо не отбирам от екеш-шмекереш , но си струваше , защото си намерих ценни снимки , чертежи и информация...
Лъчо не може ли да се направи така - чужда регистрация (според АйПи-то

) да чете във всички теми , но да може да пише само в англоезичната тема или раздел, като това му е нагледно обяснено при регистрирането ...и готово , а пък Христо като се дразни , може да си прочита всички непрочетени теми които го интересуват , а останалите след това минават в общия куп с бутон "маркирай като прочетени" дето си го имаме във форума и готово - къв е проблема ???.
Та така де...