Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Новости от Tillig/Sachsenmodelle

<< < (74/123) > >>

pavlinbg:

--- Цитат на: jopeto link=topic=11.msg114282#msg114282 date=1548451333 ---В каталога за ТТ-то на 17 страница се появява в сет товарен вагон БДЖ епоха II.

--- Край на цитат ---

Поздравления за набитото око! Признавам, не го бях видял. Сетът е с art.N 01817  и е на 16-та страница от каталога в ТТ, а БДЖ вагончето изглежда супер!

mitko0888:
Загледах се в разписанията. Интересуваше ме нещо около 1980 - от тогава са балкан сет първа и втора класа, спалния, ресторанта, кушета с големите букви. И се оказа че сме имали доста пощи, даже и по две, че даже и на ПВ, макар че повечето са на БВ:

Това е от сезон 1981/82. Цветът едва ли е различно от зелено.

KRAKOMOBILA:
Не разбирам недоволството на хората. Първо това е нов вагон защото мащаба вече не е 1/100, а 1/87 и второ това ще прекрати търгашките истории с миналият вагон и баснословните суми от рода на 250-300 лв и нагоре. Честито на печелившите.  :good:

pach:

--- Цитат на: mitko0888 link=topic=11.msg114286#msg114286 date=1548494542 ---Загледах се в разписанията. Интересуваше ме нещо около 1980 - от тогава са балкан сет първа и втора класа, спалния, ресторанта, кушета с големите букви. И се оказа че сме имали доста пощи, даже и по две, че даже и на ПВ, макар че повечето са на БВ:

(Image removed from quote.)

Това е от сезон 1981/82. Цветът едва ли е различно от зелено.

--- Край на цитат ---

Ето от поста на дред77 - цели два зелени, не виждам хубаво,
първият е зелен фургон а вторият може би и поща ...

Filip Andonov:
И двата са еднакви, поне на външен вид.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия