Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Модели на български подвижен състав
liro4605:
На гарите има служба която се занимава с приемането и предаването на колети от частни лица и фирми даже.Тя си превозва багажа до влака за съответното направление.
Преди години по гарите имаше и пощенски клонове.Там хората вършеха същото.
Разликата е че при пощите може да си пуснеш колета в центъра примерно на града,а за де се вози във фургона трябва да си го занесеш до гарата и да си го получиш от там.Естествено второто е по евтино.
На нощните влакове пътуваха по една поща и два фургона.На някой влакове пощите се закачаха и на опашка и се сечаха по гари където влака неприключва движението си.
widowmaker:
Мда, ходил съм да получавам и да пращам колети от Русенската гара.
За разлика от пощите, където имаше рестрикции относно размера на колетите,
на гишето на гарата приемаха за превоз почти всичко и ставаше по бързо,
отколкото с пощата.
А съществува ли още това? Все съм си мислел, че са го спрели отдавна.
Mixy:
Спомням си, че и аз съм пращал и получавал колети на Централна гара - София. :yes:
А по какво се различват пощенските от багажните вагони?
KRAKOMOBILA:
В Багажните има огромно помещение за багаж и две купета за персонал и бригадата на влака, докато в пощенските има много отделения и освен да превозват поща и багаж можеха да се обработват и различни колети и пратки и директно от тях да се разпращат и по други направления - сиреч подвижна пощенска станция. Обаче към този момент пощите силно намаляха - в момента тече тяхното нарязване пред депо Надежда - там са останали около 6.
niki:
Даа, аз съм прекарвал лодка/ дървена / до Бургас, и си беше евтино, ако не се лъжа 84 година. Та лично отидох до вагона и си беше пощенския, сигурно разликата само е била в администрирането.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия