Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Модели на български подвижен състав
Mixy:
Добре, да зададем въпроса по друг начин:
Движили ли са се такива вагони (каквито ще има в сета от Tillig) в някакви композици на наша територия, макар и да не са били собственост на БДЖ?
Ако да, мен ме устройва :)
CaLLlo:
"(Abbildung zeigt Handmuster)" - демек, нито вратите може да са точно тия, нито надписите
tritehiksa83:
Не мога да разбера защо се вталясвате толкова!Говори се как толкова малко български състав се прави как никоя фирма не ни отчита пък като пуснат нещо не ни харесва!Същата работа със спалните на Роко и Мемоба!Бяха едни драми за надписи и прозорци а иначе всички се изпребихме да. купуваме!Някак не ми се връзват нещата!Сега тези гондоли, ми който иска ще си ги купи който не иска няма и това е!
gzo:
--- Цитат на: tritehiksa83 link=topic=110.msg100080#msg100080 date=1436004719 ---Не мога да разбера защо се вталясвате толкова!.....
--- Край на цитат ---
Как защо, защото няма нито един свястен БДЖ вагон, на който всичко да му е наред. Ние сме единствената администрация на която всеки модел е "уникален" с по някоя издънка.
tritehiksa83:
То па нали толкова бие на очи!Ох колко са грозни ох колко са сгрешени ах как ще си ги купя!Моля ти се!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия