Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Модели на български подвижен състав
pach:
Това за 4-те купета сигурно ли е?
Щото и на двете снимки виждам три джама...
IKAR:
Не мога да кажа, понеже специално на тези никога не съм се качвал вътре, но от срещуположната страна на вагона джамовете в тази част със сигурност са четири. Виждал съм ги много пъти и в движение, и цяла сюрия на специализирания коловоз за такива вагони срещу спирка Надежда.
Те и не пускаха - в тези купета се возеха или превозните бригади и милицията, или понякога настаняваха в тях пандизчии.
Сега се сетих - четирите джама са откъм страната на коридора, вътре се виждаха три "нормални" купета и още едно с врата и стени без вътрешни прозорци - вероятно помещение за склад или не знам за какво....
ivo:
--- Цитат на: Adrian link=topic=107.msg100967#msg100967 date=1443161287 ---малко заигравка с реализЪма ;
(Image removed from quote.)
(Image removed from quote.)
--- Край на цитат ---
Адри, :) пусни малко по голями снимки, че нещо ми се губят пиксели ...
liro4605:
--- Цитат на: zazo link=topic=107.msg100979#msg100979 date=1443174055 ---Да ви кажа аз какво знам за тия вагони. Най-вероятната версия е, че не са ползвани в зелен цвят. Като потвърждение има снимки, на който се вижда, че като пада червената и бялата боя отдолу си стоят немските надписи върху зеленото. Срещал съм някъде версията, че поне един е бил прешаблониран още докато е бил зелен и се е движил известно време в този си вид.
--- Край на цитат ---
Пловдив-Стара Загора-Горна Оряховица на опашката на влака за Варна в групата вагони деляща се за Русе.
Мога да уточня годината със съседа,който го обслужваше.
mitko0888:
--- Цитат на: ivo link=topic=107.msg100988#msg100988 date=1443206590 ---Адри, :) пусни малко по голями снимки, че нещо ми се губят пиксели ...
--- Край на цитат ---
Иво, допиши -big на името на картинката, след като я отнвориш, и става голяма:
http://media.snimka.bg/s1/4915/036073669-big.jpg?r=0
ако искаш по-мъничка - допиши -thumb
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия