Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Модели на български подвижен състав

<< < (145/151) > >>

Filip Andonov:
Ако идваш другата седмица на гара Искър, вземи един с теб да го разгледаме.

hristo:
Ако някой не е видял, да споделя. Ето от тук:

http://www.reisezugwagen.eu/?p=32824

може да се поръча българският кушет вагон от Сета на ACME 55129, без да е нужно да поръчате целия комплект!
Честно казано, не познавам този продавач, но днес поръчах един вагон пък да видим дали ще дойде. Приема PAYPAL ( срещу 2.5% надценка), но не доставя до България (аз не съм го и питал). За доставка- ГАБКО или подобни.
Странното е, че продава отделно само българския вагон, гръцкия и югославския-не!

pavlinbg:
Онзи ден от Липето ме уведомиха, че сетът Hellas Istanbul express вече е наличен. От A.C.M.E. публикува снимки на страницата си във Фейсбук, от които се вижда, че в сета е включен именно този български кушет, а не турски, както пише в Липето. Интересно е, че този сет не може да се поръча в Липето, без да си направил предварителна поръчка.

mite:

--- Цитат на: pavlinbg link=topic=110.msg112928#msg112928 date=1538421489 ---Онзи ден от Липето ме уведомиха, че сетът Hellas Istanbul express вече е наличен. От A.C.M.E. публикува снимки на страницата си във Фейсбук, от които се вижда, че в сета е включен именно този български кушет, а не турски, както пише в Липето. Интересно е, че този сет не може да се поръча в Липето, без да си направил предварителна поръчка.

--- Край на цитат ---

????
Нямам проблем да го купя без резервация.... Не че имам желание де но ми дава. Не знам за какво говориш

pavlinbg:

--- Цитат на: mite link=topic=110.msg113373#msg113373 date=1541131790 ---????
Нямам проблем да го купя без резервация.... Не че имам желание де но ми дава. Не знам за какво говориш

--- Край на цитат ---

Мисля, че ясно съм се изразил. Акцентът в публикацията бе, че единият от вагоните в сета е на БДЖ, а не на турските железници, както все още е написано в описанието и каквито опасения съществуваха. А относно възможността за поръчка, обърни внимание на датата на публикацията. Към тази дата нямаше възможност за директна поръчка без резервация. Последствие, от MSL го пуснаха и като наличен без резервация.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия