Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Табели за локомотиви БДЖ

<< < (33/58) > >>

novobranec:
Отговарям според както сте на опашката:
1. Де гиди кротко де, Владо. Работи се по въпроса. Нема да останете на сухо, не бойте се.
2. Получих си файла с декалите, ама нема да стане. Поради много причини, нямам време да изреждам сега. Най-важната обаче е, че в тая скапана държава не може да се намери желатинова хартия за декали, поне в разумно количество. Само веднъж преди много години ми предложиха такова нещо представителите на една немска фирма. Минималното количество беше 1 палет, смятайте го ако искате в квадратура. Щех да си лепя декали на всеки километър оттук до края на света и обратно няколко пъти. Другото е, че такива дребни неща се правят на тампон, коментарите по въпроса ги има някъде тука. Скъпичко ще се върже ми се струва.
Ха стига ви толкоз, че имам много мераклии за табели (в мащаб 1:1)

Vlado:
:)

Gervasii:
 :yes:

Adrian:

изкл.мъдри мнения - посл.2 имам предВид  :good:

novobranec:
Язък, че ме повишихте, на ви сега пак новобрански въпроси:
Владо, има едни табелки 6.38 х 1.38 мм (напр. "06 016.0") - сигурен ли е размера? Нещо малко непропорционални ми се видят, та затова питам.
И още нещо - едни са разделени с точка, други - с тире, трети - с празен интервал. Така ли е? Така ги правих, ама чак сега се сетих да питам, щото съм си тъпичък от дете.
То не е фатално (само за вас обаче!), щото и без друго това не го пускам без проверка не на тенеке, а даже и на филм. Ама да не ми се отвори на мене в един момент още толкова работа, че такива си ги имам достатъчно всеки ден, питай ме само днеска колко ми бяха и някои още са и в момента! Нищо, че нормалните хора отдавна са дръпнали вече смукача, що па да не си побачкам пак кажи-речи цяла нощ за таблото "Те са наша гордост"? (това определено не е камък във вашата градина)
Иначе нещата са почти готови, ако смятате и летящото колело да се ецва сега ("сега" = филм вторник, тенеке сряда), моля ДАЙТЕ МИ НАЙ-НАКРАЯ поне само РАЗМЕРИТЕ в мащаб НО! Ще го правя по снимката тука, то се е видяло.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия