Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control
Каква система за цифрово управление ползвате?
lubomir:
http://www.roco.co.at/index.php?id=26
пиешеш номера на модела и се надяваш да ти излезнат поне резервните части. Инак инструкции за експлоатация не видях наистина. Факт!
pach:
--- Цитат на: IKAR link=topic=1109.msg18984#msg18984 date=1233841991 ---А как човек може да се докопа до служебната част от сайта на Роко? Питам, защото скоро бухнах сума ти мангизи за модел на TEE RAM, чието ръководство за експлоатация е преведено на френски, италиански, холандски, а на английски - чушки. И кога тези мързеливи калпазани ще си преведат сайта на английски? През последната година поне пет пъти си смениха дизайна, а не могат да си седнат на гъза да го преведат. В крайна сметка не всички знаят немски. Иначе аз ползвам и Роко-вска MultiMouse, и Флайшманска LokBoss система и смея да твърдя, че и едното, и другото си има несъмнени предимства, но и трески за дялане....
--- Край на цитат ---
Ами честно казано не знам как попаднах ,на тази им страница - търсех си именно ръководството за мишката през Гугъла , намерих на английски :victory: и след като го дръпнах :spiteful: , произволно взех да променям в линка последните две букви - от английски (еn) поправих на чешки (cs) , на полски (pl) , на холандски (nl) и дори на немски (de) ,и всеки път имах документа на съответният език. :blink:
След което пробвах чрез познатото последователно затриване отзад напред на цели части от линка между два слаша (/******/) , :dirol: но нищо не ставаше (тук някъде изтрих и администрация като определител :thank_you:) в резултат на което се озовах в стратовата страница на ROCO... :swoon:
Това бе начина , и да се надявам , че не се води хакерство!?!?! :pleasantry:
pach:
Ръководството за работа с "ROCO 10810 MultiMaus" вече е преведено от моя милост и на родният ни език.PDF-файла (макар и малко променен от конвертирането) е старателно направен в стила на РОКО , като единствената забележка е , че е направен да излиза на формат А4 - нормална машинописна страница.Така е по-прегледно и читаемо.
Остава форумната администрация да го качи в сайта , че аз слабо се оправям с такива работи!!!
Ако забележете нещо сбъркано (дори и правописни грешки) НЕ Е ЛОШО ДА МЕ ИНФОРМИРАТЕ , ЗА ДА БЪДЕ ОТСТРАНЕНО И КОРИГИРАНО .
(това с големите букви стана случайно , но мисля да го оставя...)
Е , надявам се да ви свърши работа !!!
Лично аз ще си го разпечатам и довечера ще го проверя точка по точка!!!
:yes: ;D
Voodoo:
Евала!!! Имаш едно голямо БРАВО от мен за положения труд...
pach:
Утре ще го кача тук в отделна тема , че Зазо май не си видя пощата...пък днес вече нямам време...
--- Цитат на: Voodoo link=topic=1109.msg20474#msg20474 date=1236181509 ---Евала!!! Имаш едно голямо БРАВО от мен за положения труд...
--- Край на цитат ---
:blush2: Само 36 страници...обаче смятам ,че дори хора работещи с него , ще открият неподозирани възможности в мишката си!!! ;)
:dance1: :dance1: :dance1:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия