Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Колко често "карате"?

(1/7) > >>

EMPEROR:
Седя си аз и си размишлявам по въпроса...
Колко често аджеба си карам влаковете... и като се замисля ми се стъжня... Част от тях едва ли са излизали от кутийките... и то не защото са много, а защото времето не ми го позволява... да не говорим за пространството у нас... В повечето случаи само ги вадя да си ги погледам и пак ги прибирам... :(
За мое щастие си спечелих е eBay две машинки, които със сигурност ще развъртя поне по малко... след което и те ще се присъединят към останалите...
Изобщо интересува ме как сте със свободното време и колко време отделяте на хобито като цяло?

KRAKOMOBILA:
Седят на секцията, като една композиция, и ги карам адски рядко, точно защото нямам много време...  :(

Жоро:
Само като се съберем някъде, на някоя машина и излиза късмета. И ТУК е мястото да те подбутна и да рекламирам идеята за модулите. Де ги ония три твои парчета, та да ги вържем за нашите с Иво? Още само два-три модула и пътят ще стане приятно дълъг. Колкото по-дълго става трасето, толкова повече участници ще могат да раздвижат заспалите си колекции.

EMPEROR:
Някой май щеше да ми дава страниците за тия модули ... :)

П.П. А може би в този раздел точно, не е лошо да пуснеш един пост и да си развиеш идеята за Фремо-БГ... м?

Жоро:
Мат'рала стои до краката ми и чака да се нареже сам. Предлагам да изкупя вината, като ти поднеса някое жертвено прасе с подходящ ферментирал сок. Ти само кажи в кой храм да извършим рируала.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия