Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Колко често "карате"?

<< < (2/7) > >>

EMPEROR:
Последната уговорка беше, че тъй като ще си режеш за теб, направо ще нарежеш и за мен, за да са абсолютно еднакви... аз с такива спомени съм останал ;) От Симона... и щеше и цени да ми казваш... и т.н. и т.д. ... така че цветя и бомбони не пия, но свинското и винското няма да го върна ;)

Жоро:
Тъй де, две парчета Симона и едно дръвено мирно си седят и чакат. Само не разбрах кога ще плащам тежкия дълг.

Vlado:
Брех какви благини се задават!!! Брех, брех! ;-)
А сега по темата:
Аз съм от привилегированите. Карам доста и малкото ми подвижен състав мога спокойно да го нарека разработен.

Adrian:
При мен е на вълни - току ме прихване и сглобя някой овал :)
Но скоро не се е случвало - миналата година местих малкото останало от колекцията в нов апартамент и сега е над един гардероб . Заел съм се да стилизирам нещата , набавям си няколко набелязани модела , и набавянето върви добре :) Само да не мине котка път тая седмица ще дойдат още няколко бдж вагона и Балкан сет 2 (оххх) и тогава задължително ще подкарам няколко влака :) теееежко , с мащабна скорост :)
Малката ми щерка е на 2 г и 7 месеца , а ръчичките й са едни пъргави :)
Тате е направил един малък овал с релси и подвижен състав на Merklin :) всичко е от метал и после с едни клещички пооправям степенки , перила :) и т.н.
това се замислих - всички ли сме с дъщери ??

ivo:
ас само ги гледам :( . е чат пат при някоя среща попокарвам. :) е дано фремо модулите да имат бъдеще на наша почва. Което ме навежда на мисълта за рубрика ... въобще за повече info по темата.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия