Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Аналогово управление | Analog Control
Ето какво наричам трансформатор
mill:
Това е пиковски траф,виж кво пише -характеристиките,дано ти помогне ;)
Ако не виждаш цифрите-свали снимката и zoom :)
eurostar:
Аз също имам такъв на Pico и първото нещо, което направих, е да погледна неговите спецификации. Но и там дума не обелват за ватове и за мощност. Продавачът в магазина ми каза, че ако адаптерът не дава достатъчно мощност към трансформатора, едно от двете щяло да изгори...
TheJackal:
eurostar здравей! Това , че ще грамне е 99% сигурно. Ето какво ще те посъветвам. Отиваш вув факултета по физика който е на Лозенец - високото / стената на плача. Там има катедра която се занимава с тези проблеми на тока и предполагам , че ще ти помогнат. Предавателите на телевизията в която работя като изгорят , вместо да ги пращам в Италия, там ги пренавиват и оправят. Опитай, късмет! ;)
mill:
Сега се сещам,че може би ще ти помогнат ако попиташ в някой сервиз за компютри.Няма начин да не знаят или пък човек който се занимава със слаботокови истории.А има и едни уреди,които се продават във всеки ел.магазин,приличат на елка и с тях мерят различни параметри.Ако си виждал с подобно нещо мерят силата на акумулатора ,търсят какво напрежение идва до фарове,стопове и т.н.
Уф,май само дрънкам ...ама се чудя как да помогна ;)
eurostar:
Благодаря, ще отида още утре. Аз пратих и запитване на фирмата производител в САЩ. Може и те да отговорят нещо до утре.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия