Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Осветление на къщички

<< < (6/6)

D_Salin:
Прочетох темата за осветлението на макета и веднага станах от таблета потърсих мой си начин и ето какво направих:взех стар фар от колело (при мен заден) и го сложих под зданието
Защото моите са кухи и вътре все едно светят
Пак благодаря за вниманието :) :) :)

Mixy:
Мите, няма нужда на пускаш нова тема за всеки коментар - пиши във вече съществуващата тема, като просто добавиш своето мнение или въпрос с натикане на бутона "Отговор" най-горе (или най-долу) в темата. Това се изисква от правилата на форума и е редно и ти да ги прочетеш и спазваш. Сега ще слея новата ти тема към вече съществуващата, а за напред пускай нови тема само ако не намериш съществуваща, в която да пишеш ;)

Mixy

Администратор на Railwaypassion.com

Christo:
Аз ползам диодна лента на метър с траф за диодна лента. Режа лентата на обозначените места и запоявям проводник и така окабелявам целия макет. Диодът може малко да се приглуши с хартиено тиксо.
Това със сигурност не е най-доброот решение, но е изгодно и свети добре.
Аухаген и Фаллер сгради са изпипани и не прозират и имат хартиена вложка за насочване на светлината към прозорците.
Пико сгради са с по-ниско качество и е хубаво отвътре да се боядисат черни, особено, ако искате по-силно да свети.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия