Начало    Контакти
Проекти    Новини    Събития    Статии    Връзки
Последни публикации в сайта
Клуб "Стендов Моделизъм България" организира Осма открита изложба-конкурс за стендови модели (всички мащаби и категории).
Кушет вагони на БДЖ произведени в ГДР и техните модели в H0
Галерия снимки и видео - "Булколекто 2011"
Цяла железница е сред експонатите на „Булколекто“ в Пловдивския панаир
Национална среща на железопътните моделисти в България
RailwayPassion.com - Форум за железопътен моделизъм
22 Май 2012, 18:18:19 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна Страница   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Представяне на Dare_Devil  (Прочетена 919 пъти)
Dare_Devil
Сделки: (5)
Full Member
Публикации: 148

Профил WWW
« -: 16 Февруари 2009, 22:45:41 »

Казвам се Христо Колев, на 28 години съм, живея в София. От сравнително скоро се захванах с ЖП модели - около година и половина, макар да съм влюбен в тях още от дете. За момента цялата ми колекция е в мащаб ТТ, но реших да премина към HO заради по-голямата детайлност.
Активен
toniemi
КЖМ - България
Сделки: (18)
Hero Member
Публикации: 2831

HO,Z Само БДЖ !!!! София

Профил WWW
« Отговор #1 -: 16 Февруари 2009, 22:48:18 »

Казвам се Христо Колев, на 28 години съм, живея в София. От сравнително скоро се захванах с ЖП модели - около година и половина, макар да съм влюбен в тях още от дете. За момента цялата ми колекция е в мащаб ТТ, но реших да премина към HO заради по-голямата детайлност.
Добре,немаш ядове Одобрявам!
То ТТто,мащаб ли е Шегичка!
Добре дошъл Яху-у-у!
Активен
Vlado
КЖМ - България
Сделки: (2)
Hero Member
Публикации: 3684

HO | IV, V, VI | БДЖ София

Профил WWW
« Отговор #2 -: 16 Февруари 2009, 22:50:40 »

И в HO, и в ТТ все си добре дошъл сред нас! усмивка И нека хобито ти носи само положителни емоции!  голяма усмивка
Активен
EMPEROR
Moderator
Hero Member
Публикации: 1944

HO | IV,V | DB,DR,DB-AG | София

Профил
« Отговор #3 -: 16 Февруари 2009, 23:42:53 »

Добре дошъл усмивка С каквото можем, ще помагаме... кеф-а е от теб  Наздраве!
Активен
fyut
Сделки: (10)
Sr. Member
Публикации: 456

H0 III&IV Epohe DR&DB_Sofia

Профил
« Отговор #4 -: 16 Февруари 2009, 23:50:46 »

Шегичка! Всички знаят, че истината е в H0. Нема друг мащаб. усмивка Пожелавам ти да изживееш много положителни мигове с хобито. Да!
Активен
Vlado
КЖМ - България
Сделки: (2)
Hero Member
Публикации: 3684

HO | IV, V, VI | БДЖ София

Профил WWW
« Отговор #5 -: 17 Февруари 2009, 00:08:04 »

Аз пък най-харесвам мащаб... 1:1 - качваш се във влака и те ти хоби, те ти кеф!  намигване
Активен
fyut
Sr. Member

Профил
« Отговор #6 -: 17 Февруари 2009, 00:11:49 »

Аз пък най-харесвам мащаб... 1:1 - качваш се във влака и те ти хоби, те ти кеф!  намигване

Да! Вярно е! Ако бяха и малко по - чисти, с нищо друго нямаше да пътувам. Освен това и хлапетата умират от кеф да се возят на влак.
Активен
pach
Сделки: (22)
Hero Member
Публикации: 7509

TT-идеалният мащаб! BGTT, БДЖ,

Профил WWW
« Отговор #7 -: 17 Февруари 2009, 09:20:52 »

Добре дошъл!!!
Не им обръщай внимание на тия от НО - стават все по-малко , за това са така агресивни!!!
Просто ни завиждат за мащаба!!!
 Ще падна от смях! Ще падна от смях! Ще падна от смях! Ще падна от смях! Ще падна от смях! Ще падна от смях!
Активен
Dare_Devil
Full Member
Публикации: 148

Профил WWW
« Отговор #8 -: 17 Февруари 2009, 12:04:49 »

Много благодаря на всички за топлото посрещане.
За 1:1 мащаба - и аз го обичам, ама пусто не се побира една композиция в хола  Ще падна от смях!
Активен
Жоро
Сделки: (31)
Hero Member
Публикации: 1321

HO DR IV епоха София

Профил
« Отговор #9 -: 17 Февруари 2009, 12:21:05 »

Добре дошъл!!!

... ама пусто не се побира една композиция в хола ...
Да не ти пука, холът винаги не стига,... независимо от мащаба подсвирквам си
Активен
Der Hetzer
Сделки: (56)
Hero Member
Публикации: 1237

Гласът на Справедливостта

Профил
« Отговор #10 -: 17 Февруари 2009, 12:32:57 »

Напълно съм съгласен с горенаписаното (че хола не стига). Виден наш хобист ми спомена, че в новостроящата му се къща хола ще му бъде 6 метра дълъг... Колкото и да се радвам за него, поради това че той е от най-изявените и уважавани хобисти, тайничко ме обзема леко завист, понеже както и да ги въртя моите стаи все са по 5 метра дълги и се замислям дали да не прибегна до услугите на класическото устройство "Чук, секач & манго - Българското Канго" (все пак хола ми граничи със стаята обречена за макет)... От друга страна в известен смисъл има вероятност сегашния ми живот да поеме в доста различна насока и посока (в добрия смисъл), та в тази връзка да питам (особено колегите от Варна и Бургас) - има ли някаква опасност ако макета ми е (на закрито разбира се) близо до морето, може ли да ми ръждясат релсите (Пико А Глайс) и точиланцата на по-старовремските локомотиви от соления морски бриз?

Добре дошъл колега, успехи и много приятни мигове с хобито, колкото до мащаб 1:1 - винаги съм си мечтал за една точно определена композиция в двора  дъвча дъвка
Активен
fyut
Sr. Member

Профил
« Отговор #11 -: 17 Февруари 2009, 13:25:25 »

Напълно съм съгласен с горенаписаното (че хола не стига). Виден наш хобист ми спомена, че в новостроящата му се къща хола ще му бъде 6 метра дълъг... Колкото и да се радвам за него, поради това че той е от най-изявените и уважавани хобисти, тайничко ме обзема леко завист, понеже както и да ги въртя моите стаи все са по 5 метра дълги и се замислям дали да не прибегна до услугите на класическото устройство "Чук, секач & манго - Българското Канго" (все пак хола ми граничи със стаята обречена за макет)... От друга страна в известен смисъл има вероятност сегашния ми живот да поеме в доста различна насока и посока (в добрия смисъл), та в тази връзка да питам (особено колегите от Варна и Бургас) - има ли някаква опасност ако макета ми е (на закрито разбира се) близо до морето, може ли да ми ръждясат релсите (Пико А Глайс) и точиланцата на по-старовремските локомотиви от соления морски бриз?

Добре дошъл колега, успехи и много приятни мигове с хобито, колкото до мащаб 1:1 - винаги съм си мечтал за една точно определена композиция в двора  дъвча дъвка
закачам се АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!
Активен
Maktub
Сделки: (1)
Hero Member
Публикации: 660

N - IV, V; София

Профил
« Отговор #12 -: 18 Февруари 2009, 04:02:08 »

Добре дошъл и мнго хубави моменти  усмивка А що се отнася до мащаба 1:1... добре звучи, още повече, че ъв вагоните от този мащаб могат да се изградят такива макети!.. Ще падна от смях!
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: