Dare_Devil
Сделки:
( 5)
Full Member

Публикации: 148
|
 |
« -: 16 Февруари 2009, 22:45:41 » |
|
Казвам се Христо Колев, на 28 години съм, живея в София. От сравнително скоро се захванах с ЖП модели - около година и половина, макар да съм влюбен в тях още от дете. За момента цялата ми колекция е в мащаб ТТ, но реших да премина към HO заради по-голямата детайлност.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
toniemi
КЖМ - България
Сделки:
( 18)
Hero Member

Публикации: 2831
HO,Z Само БДЖ !!!! София
|
 |
« Отговор #1 -: 16 Февруари 2009, 22:48:18 » |
|
Казвам се Христо Колев, на 28 години съм, живея в София. От сравнително скоро се захванах с ЖП модели - около година и половина, макар да съм влюбен в тях още от дете. За момента цялата ми колекция е в мащаб ТТ, но реших да премина към HO заради по-голямата детайлност.
Добре,немаш ядове  То ТТто,мащаб ли е  Добре дошъл 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Vlado
КЖМ - България
Сделки:
( 2)
Hero Member

Публикации: 3684
HO | IV, V, VI | БДЖ София
|
 |
« Отговор #2 -: 16 Февруари 2009, 22:50:40 » |
|
И в HO, и в ТТ все си добре дошъл сред нас!  И нека хобито ти носи само положителни емоции! 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
EMPEROR
Moderator
Сделки:
( 5)
Hero Member

Публикации: 1944
HO | IV,V | DB,DR,DB-AG | София
|
 |
« Отговор #3 -: 16 Февруари 2009, 23:42:53 » |
|
Добре дошъл  С каквото можем, ще помагаме... кеф-а е от теб 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
fyut
Сделки:
( 10)
Sr. Member

Публикации: 456
H0 III&IV Epohe DR&DB_Sofia
|
 |
« Отговор #4 -: 16 Февруари 2009, 23:50:46 » |
|
 Всички знаят, че истината е в H0. Нема друг мащаб.  Пожелавам ти да изживееш много положителни мигове с хобито. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Vlado
КЖМ - България
Сделки:
( 2)
Hero Member

Публикации: 3684
HO | IV, V, VI | БДЖ София
|
 |
« Отговор #5 -: 17 Февруари 2009, 00:08:04 » |
|
Аз пък най-харесвам мащаб... 1:1 - качваш се във влака и те ти хоби, те ти кеф! 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
fyut
Сделки:
( 10)
Sr. Member

|
 |
« Отговор #6 -: 17 Февруари 2009, 00:11:49 » |
|
Аз пък най-харесвам мащаб... 1:1 - качваш се във влака и те ти хоби, те ти кеф!   Вярно е! Ако бяха и малко по - чисти, с нищо друго нямаше да пътувам. Освен това и хлапетата умират от кеф да се возят на влак.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
Dare_Devil
Сделки:
( 5)
Full Member

Публикации: 148
|
 |
« Отговор #8 -: 17 Февруари 2009, 12:04:49 » |
|
Много благодаря на всички за топлото посрещане. За 1:1 мащаба - и аз го обичам, ама пусто не се побира една композиция в хола 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Жоро
Сделки:
( 31)
Hero Member

Публикации: 1321
HO DR IV епоха София
|
 |
« Отговор #9 -: 17 Февруари 2009, 12:21:05 » |
|
Добре дошъл!!! ... ама пусто не се побира една композиция в хола ... Да не ти пука, холът винаги не стига,... независимо от мащаба 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Der Hetzer
Сделки:
( 56)
Hero Member

Публикации: 1237
Гласът на Справедливостта
|
 |
« Отговор #10 -: 17 Февруари 2009, 12:32:57 » |
|
Напълно съм съгласен с горенаписаното (че хола не стига). Виден наш хобист ми спомена, че в новостроящата му се къща хола ще му бъде 6 метра дълъг... Колкото и да се радвам за него, поради това че той е от най-изявените и уважавани хобисти, тайничко ме обзема леко завист, понеже както и да ги въртя моите стаи все са по 5 метра дълги и се замислям дали да не прибегна до услугите на класическото устройство "Чук, секач & манго - Българското Канго" (все пак хола ми граничи със стаята обречена за макет)... От друга страна в известен смисъл има вероятност сегашния ми живот да поеме в доста различна насока и посока (в добрия смисъл), та в тази връзка да питам (особено колегите от Варна и Бургас) - има ли някаква опасност ако макета ми е (на закрито разбира се) близо до морето, може ли да ми ръждясат релсите (Пико А Глайс) и точиланцата на по-старовремските локомотиви от соления морски бриз? Добре дошъл колега, успехи и много приятни мигове с хобито, колкото до мащаб 1:1 - винаги съм си мечтал за една точно определена композиция в двора 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
fyut
Сделки:
( 10)
Sr. Member

|
 |
« Отговор #11 -: 17 Февруари 2009, 13:25:25 » |
|
Напълно съм съгласен с горенаписаното (че хола не стига). Виден наш хобист ми спомена, че в новостроящата му се къща хола ще му бъде 6 метра дълъг... Колкото и да се радвам за него, поради това че той е от най-изявените и уважавани хобисти, тайничко ме обзема леко завист, понеже както и да ги въртя моите стаи все са по 5 метра дълги и се замислям дали да не прибегна до услугите на класическото устройство "Чук, секач & манго - Българското Канго" (все пак хола ми граничи със стаята обречена за макет)... От друга страна в известен смисъл има вероятност сегашния ми живот да поеме в доста различна насока и посока (в добрия смисъл), та в тази връзка да питам (особено колегите от Варна и Бургас) - има ли някаква опасност ако макета ми е (на закрито разбира се) близо до морето, може ли да ми ръждясат релсите (Пико А Глайс) и точиланцата на по-старовремските локомотиви от соления морски бриз? Добре дошъл колега, успехи и много приятни мигове с хобито, колкото до мащаб 1:1 - винаги съм си мечтал за една точно определена композиция в двора   АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Maktub
Сделки:
( 1)
Hero Member

Публикации: 660
N - IV, V; София
|
 |
« Отговор #12 -: 18 Февруари 2009, 04:02:08 » |
|
Добре дошъл и мнго хубави моменти  А що се отнася до мащаба 1:1... добре звучи, още повече, че ъв вагоните от този мащаб могат да се изградят такива макети!.. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|