Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Железопътни катастрофи и изцепки
bdz43r:
Изясни ми се малко положението.
При евробализите на изходния сигнал се предават и двете скорости - 40 км/ч за следващите примерно 100 метра и след това - участъковата, а бордовото оборудване само си мери 100-те метра и дължината на влака след изтичането им. Там дори бализите за обратната посока подават информация за километрично положение и се ползват като калибриращи за изминатото разстояние. Но и там телеграмите съдържат много повече информация.
TANO:
Е, значи и аз научих нещо ново, само ме притесняват 100-те метра. Предполагам ги даваш примерно 100(както си и написал), би трябвало да са не 100, а разстоянието от изходния до последната изходна стрелка. За да може и опашката да ти излезе от стрелките + дължината на влака, която си въвел предварително. Чак тогава трябва да е максималната. За обема информация в една телеграма е ясно - все пак Алкатела е по нов.
bdz43r:
Разбира се, дадох 100-те метра примерно, иначе трябва да е точно разстоянието от изходния сигнал до края на последната стрелка.
И Ериксона има по-нова версия с по-големи телеграми, но тя вече е безсмислена при наличието на ETCS. Хубавото в нашия случай е, че и двата вида бализи могат да се приемат с една антена.
Локомотивите, пригодени да работят в много железници отдолу са окичени като елха с всякакви антени, магнити, индуктори, телени четки и пр.
Ето в тази връзка дисплея на немската LZB система на един ICE влак, който улових папарашки преди няколко дни: .
TANO:
Абе то хубаво, че работят с една антена, ама май точно затова и НЕ работят. Виждаш каква боза е. Един участък с една с-ма, след това малко от другата, после пак първата...Един път минеш през едно място и те спре, втори път минеш - не те спира. Кажеш за това на механиците, те отиват, мерят с тестера, всичко им излиза точно, теглят ти една, че си ги пратил за зелен хайвер. Другия път като им кажеш за същата точка хич и не отиват, а може на нея наистина да и има нещо. Иди кажи кое е калпаво и не бачка стабилно - пътното оборудване или бордовото. Моите наблюдения са по скоро във бордовото, но че има и калпави точки спор няма. Не знам дали знаеш, навремето наште бяха купили лиценза за Ериксон и го правеха в ЗАТ. Само, че хубава работа, ама българска - за кодиращите устройства не бяха купили технологията за жълта мигаща. В резултат механиците ги монтираха само на проходните - там където няма жълта мигаща. Оригиналните се пазеха за ПС и входните. На индукторите пък били спестили от лиценза за някаква смола, в резултат на което при отливането на индуктора същия се свивал и се късала излъчвателната антена. Т.е. български индуктори така и не разбрах успяха ли да направят. Всичко това сигурно е струвало бая парици. Но за да се оправи положението го зарязаха и купиха Алкатела. Ми да ни е честит.
bdz43r:
Бализите ги правят в Търговище. Мисля, че малко са останали оригинални.
Алкатела поне е ETCS, но проекта беше уж за целия участък Пловдив - Бургас, а половината се оказа с Ериксон.
Крумово - Димитровград пък оборудването е на Thales и стават вече три различни фирми.
Но пък в Унгария видях на няколко места едната бализа Алкател, а другата - Сименс.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия