Венци, знаеш ли още от колко неща, може да причинят подобно нещо!? Аз си имам моите предположения, какво може да се случило, но си ги запазвам за себе си.Те не идвадат от това, че примерно ремонтирам ютии и хладилници, а именно от скромният ми досег до мащаба 1:1 Скорости за отклонение до 40 км/ч са приети за БЕЗОПАСНИ, това не означава, че с 45 км/ч или дори 70 км/ч. валкът задължително ще изпадне. Локомотиви и вагони изпадат и със смешни скорости. Стават ежеседмично и много други произшествия, само дето не ги дават по телевизията и вие си живеете с мисълта, че всичко е идеално. В момнета приеми просто, че са виновни машинистите, пълнолунието, лошото положението на планетите, лошата карма ,илюминатите, извънземните и дори Бойко Борисов. Сядайте да гледате телевизия и да цъкате с език над чашата ракия. Пийте по една, че не ви е паднал блокът и никой, около вас не е обгорял или умрял. Какво значение има в момента, кой по-голям машинист, какво ще каже !? Като разтягате локуми, няма да върнете загиналите, нито ще подобрите състоянието и нещата в железницата.