ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself

Представяне на Tramway

<< < (6/8) > >>

Tramway:
Абе колеги, накратко - 30 години се бием с бетонените тикви на чиновниците от дирекцията за да запазим и възстановим някоя и друга уникална парна машина, вагон и др., но те освен за далавера за друго не си мислят. А, мислят си - ако някой иска да направи нещо добро как да му попречат, да не би тоз някой случайно да са облажи а те не, да не би тъй да лъсне тяхната безполезност (по-скоро вредност), да не би да трябва и те да свършат нещо и т.н., и т.н. до безкрай. Успяхме да вдигнем на крака няколко машини, те с туристическите пътувания и снемане на филми изкарва луди пари (само през 2007г над 7,000,000 лв), от които обаче нито една стотинка досега не е влязла в депата. А те имат нужда от поддръжка, ремонти, части, консумативи, заплати за хората, дето са занимават с тях. Ето, на 16.01 трябва да сменяме димогарните тръби, писахме заявки, намерих 6 фирми-доставчици, преговарях, получих хубави оферти, и нищо. Почнахме 03.12 след като най-накрая с родилни мъки излезе заповедта за ремонта, в която е записано целево да са преведат на депо ГО 60,000 лв и срок 7 месеца. Половината срок изтече, и нито лев не е дошъл. Каквото можем правим без пари, но не може всичко. Една тенекия нафта за миене, един болт не можем да изпишем, защото няма по каква поръчка да ги изпишем или да ги купим. Излиза все едно че ги вземаме за в къщи, все едно че съм вкарал на баща ми машината в депото да я правя. Купувам от джоба си какво ли не (миналата седмица поръчах и платих голяма сума за нови пружини за мазилни възглавници на буксите), правя електроники от джоба си, кабели, инсталации, манометри..... Златни ми излизат тез машини! Ама не мога да дигна ръце и да обърна гръб, туй ми е живота, без тях сигурно ще умра. Не знам..... моделчетата излизат много по-евтино, или поне не си късаш нервите с разни идиоти. Викат ме в SSN да отида при тях и май тъй ще стане.....

Adrian:

мисията невъзможна е т'ва ... :sorry:

Alex:
Моите се извиня на всички за публикуване на английски, аз помислих, че е разрешено, тъй като тук форума заглавия са написани на български и английски език, но изглежда, не бях прав.
Мога да говоря български, но писане и четене е прекалено трудно за мен в момента, той ще дойде, но се нуждае от повече време.

От сега нататък моите публикации ще се намали до абсолютния минимум, така хора, свикнал съм да се дразня вече, който никога не е било намерението ми, съжалявам за това.  :hi:

@ Pach Благодаря ти за превода!  :im_so_happy:

My apologize to all for posting in English, I thought it was allowed here since the forum titles are written in Bulgarian and English but it seems I was wrong.
I can speak Bulgarian but writing and reading is just too difficult for me at the moment, it will come but needs more time.

From now on my postings will reduce to a absolute minimum so people wont get irritated anymore which was never my intention, sorry for that. :hi:

@Pach Thank you for the translation!  :im_so_happy:

Adrian:

Pls , Alex , feel yourself comfortable and write every time you want - just use Bulgarian languagge :)

Алекс , чувствай се комфортно и пиши когато пожелаеш - но на български ;)

Der Hetzer:
Don't worry mate, keep posting, the smart part of us have a clue what ya mean, anyway we all be confused if ye start posting in Dutch, coz as I think no one can get what are ya on about.

Maak me geen partner ongerust, houden postend, kan het knappe deel van ons alles begrijpen wat u bedoelt, in elk geval verward zijn wij allen als u begint in het Nederlands te posten, omdat aangezien ik denk niemand u zal begrijpen.

или иначе казано :

------> ----->

(езиците са прозорец към света)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия