Начало    Контакти
Проекти    Новини    Събития    Статии    Връзки
Последни публикации в сайта
Клуб "Стендов Моделизъм България" организира Осма открита изложба-конкурс за стендови модели (всички мащаби и категории).
Кушет вагони на БДЖ произведени в ГДР и техните модели в H0
Галерия снимки и видео - "Булколекто 2011"
Цяла железница е сред експонатите на „Булколекто“ в Пловдивския панаир
Национална среща на железопътните моделисти в България
RailwayPassion.com - Форум за железопътен моделизъм
22 Май 2012, 18:20:17 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна Страница   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3]
  Изпечатай  
Автор Тема: Представяне на Tramway  (Прочетена 3139 пъти)
Adrian
Сделки: (151)
Hero Member
Публикации: 4510

Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. HO София

Профил WWW
« Отговор #30 -: 31 Март 2009, 19:44:19 »

(Rollin stones > out of home > out of the planet)
Активен
Alex
Сделки: (10)
Jr. Member
**
Публикации: 50

Профил
« Отговор #31 -: 04 Април 2009, 01:37:12 »

Благодаря, момчета Аз искам, но както каза трамвай Google превод може да направи понякога много странно преводи, които могат лесно създава недоразумения специално с технически детайли, които се опитвам да се избегне, защото от това.
Така че всеки, който чете моите "постове" моля те "няма да ги твърде сериозни.  Наздраве!

Thanks guys I will, but just as tramway said google translation can make sometimes very strange translations which can easy creates misunderstandings specially with technical parts, which I try to avoid because of that.
So everyone who reads my "posts" please don`t take them too serious.  Наздраве!
Активен
Tramway
Сделки: (1)
Sr. Member
Публикации: 269

Идеалният мащаб е 1:1

Профил
« Отговор #32 -: 04 Април 2009, 17:46:03 »

Благодаря, момчета Аз искам, но както каза трамвай Google превод може да направи понякога много странно преводи, които могат лесно създава недоразумения специално с технически детайли, които се опитвам да се избегне, защото от това.
Така че всеки, който чете моите "постове" моля те "няма да ги твърде сериозни.  Наздраве!

Thanks guys I will, but just as tramway said google translation can make sometimes very strange translations which can easy creates misunderstandings specially with technical parts, which I try to avoid because of that.
So everyone who reads my "posts" please don`t take them too serious.  Наздраве!
Alex, don't worry for translation - this is what Google can do. Any complaints to be directed to Google Inc.
Just write in English and below the text add the Google product.
Some of users understand English (even I try so) and in case of difficulties in translation will help.

Алекс, не са притеснявай за превода - толкоз може Гугъл. Всякакви оплаквания да са отправят към Google Inc.
Просто си пиши на английски и под текста добавяй Гугълския продукт.
Някои потребители разбират английски (даже и аз са опитвам) и в случай на затруднения в превода ще помагаме.
Активен
zhivko88
Сделки: (0)
Newbie
*
Публикации: 15

Профил
« Отговор #33 -: 15 Декември 2009, 11:38:38 »

Леле човек паднах под масата след като прочетох историята ти и видях снимките ти.  примигващ  Моите уважения! Ти отговори на всичките ми детски мечти като машинист, който си обича влаковете особено пък парните локомотиви  Сърцето ми е твое!. Много бих искал да ме информираш кога има атракционен влак колкото се може по скоро и ако може ти да си машиниста най - добре  роза , защото много искам да се запозная с човек като теб !  buba почитател умник Също тъка в момента и чета книгата на инж. Д. Деянов за железопътната мрежа в България 1866г - 1975г. и на този човек се възхищавам супер много!
« Последна редакция: 17 Януари 2010, 14:23:58 от zhivko88 » Активен
luci
Гост
Сделки: (0)
« Отговор #34 -: 02 Февруари 2010, 10:43:26 »

Tramway, man! Ти не си човек бе! усмивка къде съм тръгнал и аз барабар Петко с мъжете!  Яху-у-у!

Аз може-би ако някой ме е питал на времето, като по- мъничък сигурно съм щял да поискам да съм нещо като теб сега усмивка Макар слабост да са ми Дизеловите машини, незнам що... останало ми е от зяпането по гарите.

Като малък живеех почти в центъра на София и имах привилегията въпреки това да съм между Гаража Христо Михаилов и една много странна Гара Сердика "минаваща" под "мостът на Руски паметник". Като така се раздвоявах между Мждународните рейсове Шкода и Мерцедес, Лукс-такситата - Сивите Волги и Дизеловите машини. Колко съм се возил до околовръсното, най-незаконно с другите деца ехеее... Но парни машини нямаше тъжен защото много са пушели, като за в градът май тъжен

ех.. усмивка

Активен
pach
Сделки: (22)
Hero Member
Публикации: 7509

TT-идеалният мащаб! BGTT, БДЖ,

Профил WWW
« Отговор #35 -: 02 Февруари 2010, 10:52:47 »

Tramway, man! Ти не си човек бе! усмивка къде съм тръгнал и аз барабар Петко с мъжете!  Яху-у-у!

Аз може-би ако някой ме е питал на времето, като по- мъничък сигурно съм щял да поискам да съм нещо като теб сега усмивка Макар слабост да са ми Дизеловите машини, незнам що... останало ми е от зяпането по гарите.

Като малък живеех почти в центъра на София и имах привилегията въпреки това да съм между Гаража Христо Михаилов и една много странна Гара Сердика "минаваща" под "мостът на Руски паметник". Като така се раздвоявах между Мждународните рейсове Шкода и Мерцедес, Лукс-такситата - Сивите Волги и Дизеловите машини. Колко съм се возил до околовръсното, най-незаконно с другите деца ехеее... Но парни машини нямаше тъжен защото много са пушели, като за в градът май тъжен

ех.. усмивка

Браво бре!!!
То в нашта махала си бил - сега ще излезне че сме набори или съученици!!!
С още един от нашта махала се намерихме тук в този форум, щото той сега е чак в Сан Диего -САЩ, ама махалата си е махала (даже има спец.тема за гара Сердика и ще се радвам да се включиш в нея).
 голяма усмивка голяма усмивка голяма усмивка
Активен
Страници: 1 2 [3]
  Изпечатай  

Отиди на: