Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Българската песен на Евровизия
Der Hetzer:
Абе не видях някой да му прави нещо лошо на това момче, та пищеше досущ като кастрата Фаринели, определено има по-широк гласов диапазон дори и от "костинбродксият славей", а музиката - някаква направо нелепа смесица от Pet Shop Boys, Sisters Of Mercy & Стефка Съботинова + Бистришките баби, тези с кокилите направо загатват за кукерските традиции и обичаи, но незнайно защо са там... Видях че този сладур има и още песни, но определено няма да ги гледам/слушам, експертната ми оценка е - много зле... а гледайки този клип съвсем безвъзвратно пропилях 3 минути и 2 секунди от живота си :scratch_ones_head:
TheJackal:
Здравейте приятели!
Седя и чета тази вълнуваща ни всички тема за "Евровизия".
С Краси се познавам лично, многократно съм имал участия, като озвучител с него и смея да твърдя, че е доста интелегентен и много затворен - вглъбен в себе си човек. При първо слушане и гледане на негово изпълнение явно се вижда следното: претеснение и слабо сценично поведение, на високо ниво микрофона техника и боравене с нея. До колко е на "другия бряг", се съмнявам много - интереса клати феса. Толкова за Краси Аврамов.
Отностно нашите велики композитори на поп и рок музика - останаха си в 60 - средата на 80 години на голямата грандиталиянска песен. Ако искаха да е свястна песента за "Евровизия" да бяха се събрали и всеки от тях да бе написъл по един такт, предполагам би станала добра песен!?
На Евровизия от години не се гледа запеваемост и изпълнение, търси се комерсиалното в една песен.
Лично мнение: да бяха тапосали някоя от попфолк звездите като Райна, Мария, Ивана, Анелия, Алисия и ред други Ви гарантирах и бих заложил на 1001% с двете си ръце, че не само щеше да е номер едно, а и 70% от тези българи които са в странство ще гласуват не по един, а по не по три пъти. Друг е момента кой измисли и направи разделението в българската музика.................
Важното е да сме здрави и да пожелаем късмет, на песента която ще ни представлява на канкурса - туко виж, че ни се отворил парашута да се класираме поне в челната десетка! ;D
Сaprycorn:
С тази песен няма да се класираме нито в челната, нито в никоя десетка, а само ще берем голям срам!!!
Der Hetzer:
Може и да е интелигентен колкото Конфуций, Лао Дзъ & Питагор взети заедно, но песента е тор :yes:
Какво ме грее на кой ще му се отвори парашута - то си е лично за него и изцяло в негова полза, нито някакви набедени певци, нито футбалиери или олимпийски шампиони по разни видове спорт (въпреки немалкия труд, който са вложили последните, личното ми мнение е че олимпийските игри трябва да бъдат забранени като особено вредни и опасни за човешкото здраве) не могат да ми повдигнат националното самочувствие, колкото например един Джон Атанасов (изобретателя на компютрото), а колкото до конкурса - съгласен съм че трябваше да участват тези екс-магистралните труженички известни само с малките си имена - така и така на тази евровизия едва ли има какво да се чуе, но поне чуждестранните последователи на библейският образ Онан щяха да имат доста материал за размисъл :lol:
XRISTO:
--- Цитат на: toniemi link=topic=1429.msg20136#msg20136 date=1235585671 ---И заслужаващата първо място...
http://www.youtube.com/watch?v=8uNNnbY5feA&feature=related
--- Край на цитат ---
Определено песента е прилична, макар да се усеща сглобката и от поне 5-6 чуждестранни хита, но то толкова песни се нароиха, че всичко написано от 5 години назад поне, би могло да се причисли като плагиатство от 2-3 по-стари хита.
Изпълнението по мое мнение е на доста по-добро ниво от въпросният "екземпляр" заел първото място.Дано здравият разум в случая надделее. :good:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия